|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Forum ama ASP
Arkadaşlar bildiğiniz şu özelliklere sahip bir ASP forum var mı? üyelikte mail kontrolü, avatar (kullnıcının resmi), sitede kaç kişi ve kimler var, bugün doğum günü olanlar, mesajınıza birisi cevap yazdığında e-maille haber verme, vb... ben bulamadım hepsi PHP ama ASP yok bilen var mı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
forumun arama özelligini kullanip eski mesajlara da bir göz atmayi dener misin? konu ile ilgili birkac konumuzun olmasi gerekiyor.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Erzurum
|
Sana http://www.hotscripts.com sana yardımcı olabilir.Ama faiş fiyattaki scriptleri görüp de bana kızma
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Keza web wiz forumda iş görebilir. Ancak nedense bende yaklaşık son bir kaç aydır ASP forum aramama rağmen tatmin edici bir snuç elde edemedim. Buna bir diğer neden ise forumları serverı kurmadaki zorluklar ile karşılaşmam. Bir çok forum (bence) öyle hemen kolayca kurulmuyor. Bu konuda birlikte çalışırsak daha hızlı ve kesin sonuç elde edebiliriz sanırım. güzel birşey bulursan ve banada haber verirse nsevinirim. Akrepler.com sitesine bir forum kurmak istiyorum ve konu itibari ile bir çok kişinin takip edeceğini düşünüyorum. Beğendiğim diğer site sahipleri ilede işbirliği yaparak kullanıcılarımı paylaşmak istiyorum.
haber bekliyorum saygılar.....
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!