|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
DW mx sorunları
Selam arkadaşlar, Macromedia yapacağını yaptı ve seri mx sürümünü çıkardı. Tamam! Herşey güzel ama gel gelelim dw tam tamına oturmuş değil. Yaşadığım bazı sorunları sizinle paylaşmak isterim; - TR Karakter sorunu - Behaviors download sorunu ve bozukluğu - id ve password - flash mx entegrasyon sorunu Aranızda bu problemlerle karşılaşıp çözeniniz varsa yardımlarını rica edicem. Öyle yada böyle bu programı update etmem gerek ancak korsan sürüm kullandığım için sitesinden edemiyorum. Yardımlarınız rica ederim... |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
DW MX'teki türkçe karakter problemi Wiew -> Preferences -> Fonts kısmında gerekli türkçe fontu seçmekle halledilebilecek birşey.
diğer soruların için bence forum kuralları'nı bir daha okuman gerekecek.. . . . 5. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. Hack, crack, warez isteği içeren mesajlar; illegal link, içerik ve yazı yollamak yasaktır. . .
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Sizler sürekli lisanslı program mı kullanırsınız? Buna gülmem gerekiyormu? forum kurallarını okumamı tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. Ama okumuştum... Benim tek yanlışım konuya direk girmekti. Bilemiyorum arkadaşlar! Bildiğim tek şey şu, insanların sürekli nette yana yana crack araması yada tezgahlardan korsan yazılımlar almasıdır. Şunu iyi biliyorumki, buradaki bir çok arkadaşımda yapıyor bunu... Gerçekçi olmak gerek sanırım... Ben foruma saygımdan dolayı bu konuyu uzatmamak ve konu hakkında bir daha yazmamak kararı aldım.
Saygılarımla... |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
dikkat edilmesi gereken nokta, insanlarin lisansli program kullanip kullanmamalari degil, forumun bir warez/crack arama alani olarak kullanip kullanilmamasi. yoksa kimin lisansli program kullandigi bizi ilgilendirmiyor. ve forum kurallarini okudugunu iddia ediyorsan, böyle bir istekle karsimiza cikmaman gerektigini de bilmen gerekir.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
dw mx'deki tr sorunu bir çok kez soruldu. arama motorunu kullanmanı tavsiye ederim..
http://www.zoque.com/vbulletin/searc...der=descending
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|