|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: -
|
Aslında windowstaki paint brush la bile olur .. Photoshop veya diğer programlarla daha profesyonel olur tabiki..
Vekyörel grafik için bazı programlar war Corel Draw , Xara , Freehand gibi. adı üstünde grafikleri vektörel olarak yaratıyorsun.. sevgiler... http://tdsom.hypermart.net |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul turkiye
|
Farkı ne ben onu anlamak
istiyorum..Yani vektorel grafik vektorlede neden vektorel.bilmem anlatabildimmi? bu arada su wallpaper konusunda beni biraz daha aydınlatırsan sevinirim...Yani photoshoptan nasıl yapabilirm mesela saygılar.... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: -
|
Yani nasıl anlatsam vektörel çizimle mesela çizdiğin bir daireyi sonradan eyip bükebilir ve taşıyabilirsin yani sana çizimde bir özgürlük sağlar..ama wallpaperlar genelde vektörel olmayan programlarla yapılırlar..
photoshopta tabiki yapabilirsin ama sadece çizgiler daireler falan çizebilirsin heralde şu an bilginden anlaşıldığı kadarıyla .. yani o gördüğün profesyonel resimleri hazırlamak için uzun bir çalışma yapman lazım..WAllpaper deyince aklına başka bi format gelmesin onlar sadece resim dosyaları bmp formatında |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
merhaba..
desktop'a strech olarak koyacaksan ekran çözünürlüğünle resim boyutları arasındaki ilişki/oranada dikkat et ki fazla deformasyon olmasın.. ------------------ M.Polat Diker www.taskisla.com |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!