|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dizine ana sayfadan ulaşmak
Merhaba arkadaşlar, başlıktanda anlayacağınız gibi var olan bir dizine sadece ana sayfadan ulaşılmasını istiyorum. Örn. www.websitem.com/resimlerim dizini var ve arama çubuğuna bu adres yazıldığında bir uyarı verdirmek yada ana sayfaya girmesini istiyorum. sadece ana sayfadan linkine tıklanınca resimlerin dizinine gitsin. bunu nasıl yapabilirim. gizli dizin ve izinsiz dizin ve bir kaç şekilde search ettim ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanirim su yol isine yarayacaktir;
Resimlerim klasorunun icine bir adet index.HTML dosyasi (ya da default giris sayfasinin ismi neyse o isimde) yaratirsin. Bu dosyanin icine "Girmeye calistiginiz klasore ancak anasayfadan girebilirsiniz" seklinde bir yazi yazarsin. Daha da gelistirerek bu sayfa yuklendiginde hemen ana sayfaya yonlendirilmesini felan saglayabilirsin. Ana sayfadaki Resimlerim linkini de site.com/resimlerim/resim.HTML seklinde yaparsan sanirim istedigine yakin bir sonuc elde edeceksin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yok öle bir şey dağil sonuçta kişi bu sefer www.xxxx.com/resimlerim/resimler.htm sayfasını kullnacak benim istediğim bir kodlama ile eğer ana sayfaya girilmemişse /resimlerim/default.ASP sayfasıda çalışmasın mutalaka ana sayfaya bir kere girilsin.
sanırım kodlama işine giriyor burası. yoksa o bahsettiğin şeyi düşünmüştüm başka bir yöntem bulalım arkadaşlar.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
bu konunun yeri Sunucu Tabanlı Prog. (Server Side) ..
istediğin olayla daha önce aspindir.com' da karşılaşmıştım. Örnek site yapımcısı ile irtibat kurabilir veya konu ile ilgili arkadaşların cevaplarını bekleyebilirsin..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!