|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: ist
|
AMD piyasada tutulmayan CPU ama ben AMD yi destekliyorum çünkü intel'nin fiyatının çok yüksen olmaması AMD'ye bağlı AMD piyasada yayılınca intel ucuzlamaya başladı ve AMD CPU'lar gerçektende kaliteli ve kararlı bir CPU'dur. Benim sistemimde win98 ve win2000 Advanced server var ve hiç bir sorun yok. Hatta win98'i kaldırıp Linux Redhat kurmayı düşünüyorum ama win2000 ile internete bağlanamıyorum modemimi bir türlü tanıtamadım (Modem Conexant). Aslında amacım server'ın mantığını anlamak belki ilerde kendime hosting şirketi açabilirim bu yüzden denemek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
konuyla alakasız belki ama kablonet.com da hız testi var.. burdaki hız testi sonuçlarıda kb bakımından yardımcı olablir.
her ne kadar 56k bağlantımdan 71kbps sonuç çıksada
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
belki ornek olur diye yaziyorum
P3 800, 256 RAM, 30GB 7200 rpm HDD, Win2000 AS ile suan PHP, MySQL, Perl, mail server'in da oldugu bir makine uzerinde barinan bir site www.kupaonline.net hicbir zaman asiri bir yuklenme olmadi. makinenin tek patladigi zaman benim teleport'la kendi uzerinden yukarida yazdigim siteyi indirmeye calismam sirasinda gerceklesti(tamamen test amacliydi ).gerci kablonet degil ama... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!