Zoque.Forum
»
kredi kartı ile ödeme sayfası
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul***Antalya
|
kredi kartı ile ödeme sayfası
her zaman kullanabileceğim kredi kartı ödeme sayfasını nasıl bulabilirim ? ne kadar ücret ödemem gerekir ? (davamlı talep edildiği için )
örnek olarak World Pay şirketi garanti bankasının da destek verdiğini duydum fakat pahalı imiş... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
www.paysystems.com bu konuda çok popüler bende buradan bir hizmet almaya henüz başladım. Daha test bile edemedim.
Ancak bilgim var. 1) Setup Kurulumda 4 e yakın opsiyon var büyük çözümler(IMA) ve küçük çözümler(IBA) diye iki ana seçim + altlarında 2 seçim "Plan A" ve "Plan B" Küçük çözümlerde aylık ücret falan istenmiyor siparişlerden plan A : %3,95 + 1$ plan B : %5,5 + 0.30$ http://www.paysystems.com/IBArates.htm (küçük ç.) http://www.paysystems.com/IMArates.htm (büyük ç.) Görüldüğü gibi yüksek fiyatlı satışlarda 1. daha mantıklı. detayları hesaplarda çözümleyebilirsiniz. Üye olduktan sonra (üye olurken ücret istenmiyor) ücret alma seçimi soruluyor. US de bir hesabınız varsa CC ile gelen ücretler direk ücretsiz olarak ACH ile hesabınıza geçer. TR gibi bir yerdeyse hesabınız 10$ gibi bir ücretle "Bank wire" kabul edebilirsiniz. Bir diğer çözüm check tir ki tavsiye edilmez. Pays. fiyat olarak en uygunlarından bir scalability açısından da en iyilerden gibi. alternatif oalrak sırf software üzerine Kagi.com var mesela; Paypal.com gene tanınanlardan. (Ancak Tr desteği yoktu sanırım)
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
benim de bu tarz bir uygulama kullanmak gibi bi düsüncem var, konu ile ilgili bir iki sorum olacak, 10$ lık ücret her para transferinde mi alınıyor, ayrıca check neden tavsiye edilmiyor para transferi için neyi tavsiye ediyorsunuz en az ugrası ve en az mangır kaptırma ile , us hesabı mı (ki nasıl açabilecegim hakkında hiçbir fikrim yok), tr hesabına havale mi ekstra ücreti var sanırım ama us de hesap açtığımızda para çekmek istedigim zaman da zaten havale masrafları ödemiyecek miyiz? |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Ben bu tip şirketlerin güvenilirliği hakkında biraz şüpheliyim işin aslı. Ne biliyim pek güven verici gelmiyor gözüme. Tabiki sağlam örnekleri mutlaka vardır, bundan eminim ama Garanti yada YKB'nin sanal poslarını kullanmak daha akıl karı gibi.
Bir de olayın müşteri boyutu var. Zaten bizim ülkede net üzerinde KK kullanımına millet soğuk bakıyor. Bir de üzerine bu tip bir ödeme sistemi ne kadar güven yaratır o ayrı tabi..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul***Antalya
|
garanti sanal pos sistemi biraz pahalı birde dünyanın belgesini istiyorlar vergilevhası ticaret sicil ıvır zıvır..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
paysystems.com a denemek icin kayit oldum
hesap actiginizda 'test' te olarak aciliyor ve aktif yapmak istediginizde basta belirttikleri 49$ ücreti istiyorlar (her iki secenek icinde ayni miktar) katagori olusturma, urun girme, formlari duzenleme vb secenekler var urun girdikten sonra bir link veriyordu sanirim kendi sitenizde 'sepete ekle' isleminin linki ama nedense 'layout' a her tikladigimda pencere kapandigi icin daha fazla inceleyemedim kasaya gitme islemleri, daha onceden hazir bir veri tabaninda 'Garantinin' ki gibi sadece 'satin al' islemi nasil oluyor vb. merak seyler kursagimda kaldi.. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!