|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Web sayfasina video ekleme
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
pureEvil sonsuz tesekkurler cevabin icin,
embed yapmaktan bahsediyorsan bu cok ilkel bir cozum degil mi? ben ilk basladigimda yapiyordum bunu ahh yillar.. neyse daha teknolojik cozumleriniz varsa bekliyorum. ornegin .wmv .asf .... gibi. veya .ram ne bileyim bu tip seyler iste.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ActiveMovie
Aşağıdaki kod işine yarar sanırım!..
"Filename" parametresine kendi filminin adını yazar, diğer parametreleri de eğer gerek duyarsan kendi isteğine göre düzenlersin... <HTML> <HEAD> <TITLE>Film</TITLE> </HEAD> <BODY bgcolor=#000000 leftmargin=0 topmargin=0 marginwidth=0 marginheight=0> <OBJECT ID="ActiveMovie1" WIDTH=339 HEIGHT=351 CLASSID="CLSID:05589FA1-C356-11CE-BF01-00AA0055595A"> <PARAM NAME="Appearance" VALUE="1"> <PARAM NAME="AutoStart" VALUE="1"> <PARAM NAME="AllowChangeDisplayMode" VALUE="-1"> <PARAM NAME="AllowHideDisplay" VALUE="0"> <PARAM NAME="AllowHideControls" VALUE="-1"> <PARAM NAME="AutoRewind" VALUE="-1"> <PARAM NAME="Balance" VALUE="0"> <PARAM NAME="CurrentPosition" VALUE="0"> <PARAM NAME="DisplayBackColor" VALUE="0"> <PARAM NAME="DisplayForeColor" VALUE="16777215"> <PARAM NAME="DisplayMode" VALUE="0"> <PARAM NAME="Enabled" VALUE="-1"> <PARAM NAME="EnableContextMenu" VALUE="-1"> <PARAM NAME="EnablePositionControls" VALUE="-1"> <PARAM NAME="EnableSelectionControls" VALUE="0"> <PARAM NAME="EnableTracker" VALUE="-1"> <PARAM NAME="Filename" VALUE="film.wmv"> <PARAM NAME="FullScreenMode" VALUE="0"> <PARAM NAME="MovieWindowSize" VALUE="0"> <PARAM NAME="PlayCount" VALUE="1"> <PARAM NAME="Rate" VALUE="1"> <PARAM NAME="SelectionStart" VALUE="-1"> <PARAM NAME="SelectionEnd" VALUE="-1"> <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="-1"> <PARAM NAME="ShowDisplay" VALUE="-1"> <PARAM NAME="ShowPositionControls" VALUE="1"> <PARAM NAME="ShowTracker" VALUE="-1"> <PARAM NAME="Volume" VALUE="-200"> </OBJECT> </BODY> </HTML> İyi çalışmalar!.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!