|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
................................
http://www.sumer.gen.tr Mesaj emresumer tarafından 17.05.2005 (18:04) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
(bkz. forum kurallari + bölüm duyurulari)
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Belki bundan sonra reklam yapmak isteyen kisiler olabilir. Bunun icin düsüncemi iletmek isterim. Ben eger bir hosting almak istesem, öncelikle güven kazanmis bir servisten hizmet almak isterim. Bu tür reklam yapma isteği hem beni sogutur, hem de servesi bana basit olarak gösterir. Bundan sonra böyle reklam yapmak isteyen insanlarin ve sirket sahiplerinin bu düsüncemi dikkate almalarini öneririm. Eger biz farkliyiz, hizmetin en iyisini veririz diyorsaniz, bunlari yaptiklarinizla insanlara anlatmak en dogrusu ve en güzeli olucaktir.
ASP host konusuna gelince, 7host.com'u sürekli söylüyorlar. Ama olur mu, olmaz mi bilemiyorum.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Yalova
|
ben www.dingojunciton.com icin ideal bir olay derim...300 mb sıkı bir bandwith ve full ASP destegi...subdomainli...incelemeni tavsiye...bende en kısa zamanda projem bittiginde oradan bir host almayı dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bende oradan alacam gibi görünüyo ama www.websahibi.com da ASP için iyi diyolar sizce?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!