|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Outlook Gibi Textarea Alanı
Konu Başlığı için afedersiniz ama olayın tam ismini bilmediğimden böyle yazdım. Gelelim istediğime. Kapsamlı bir admin paneli hazırlamam lazım ancak bu admin panelini kullanan kişiler HTML den bir haber kişiler. Haber ekleme formu yapacağım ancak öyle bir ara yüz hazırlamalıyım ki kullanıcılar sanki outlook ta mail yazıp düzenler gibi haberi yazsınlar yani yazı tipi, renk tipi, karakterin sağa sola dayalı olmasını çok zorlanmadan halletmeleri lazım. Ben outlook diyorum siz word diyin fark etmez bunları yapa bilmeli ve kayıt dediğinde bu yaptığı işlemleri HTML olarak kayıt edebilmeli. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.! Böyle bir script bilen gören duyan en azından buna verilen ismi bilen varmı ? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
macromedia.com un Dreamweaver extentionlar bölümünde htmleditor diye aratabilirsin. ben öle buldum.
veya Google da WYSIWYG editor diye de aratabilirsin. saygılar.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 12.03.2003 (18:23) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir kaç tane buldum özellikle www.hotscripts.com dan teşekkürler. Scud. Şimdi sıra ASP ile birlikte kullanmaya.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
http://www.nukedownload.com
da WYSIWYG editor eklentisi var PHP nuke için. işlevsel olarak bi işine yaramasa da kodlarına bakıp fikir edinebilirsin.. saygılar
|
Zoque'a hoşgeldiniz!