»
Hızlı menu form
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist.
|
Hızlı menu form
Arkadaşlar Hani bir form oluşturursunuz adınada hızlı menü dersiniz yani Drop-Down menu sanırım adı bu idi... Bu menüde linkler aynı sayfada açılıyor. Halbuki ben main_frame'de açıklamsını istiyorum. Örneğin <option value="../Ana Sayfa/ana_sayfa.htm">ANA SAYFA </option> bu koda ne eklemeliyimki istediğim framede açılsın. Birde scroll cubuklarının renklendirilmesi var. Bunu yapıyorum. Ama ben bu Drop-Down menünün scroll çubuklarınıda renklendirmek istiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ist.
|
Scud ilgine teşekkürler isteğini yazıyorum.
<select name="choice" size="1"><option value="">BURADAN_SEÇ </option><option value="../Ana Sayfa/ana_sayfa.htm">ANA SAYFA </option> "böyle devam ediyor beş on link var" </select>
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Kod:
<select name="choice" size="1" onchange="frameismi.location=this.options[this.selectedIndex].value"><option value="">BURADAN_SEÇ </option><option value="../Ana Sayfa/ana_sayfa.htm">ANA SAYFA </option> . . .
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!