|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
@soul: hocam bunu bi web sitesi kurarak geliştirebiliriz. Böylece üye olunan sitelerin adresleri falan yazar. Çok kullanışlı bir şey olur +1
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ok o zaman 1-2 gün içerisinde bir aksilik olmazsa ise siteyi hazırlıyorum burada yayınlarım gelişmeleri
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eklemezsem çatlarım simdi
, ben asdf kullanıcı adı istemem bastan söyleyim http://www.medyatava.net/fklavye.asp sayfasında yürütülen kampanyanın bir katılımcısı olarak asdf yerine uiea yı kullanmalıyız diyorum ![]() F KLAVYEYE KALKAN PARMAKLAR KIRILACAK (ya da kalkmayan )
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 02.04.2003 (20:34) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
haha @hızır olaya yeni bir boyut getirdi bu öneri ile ![]() Bunu da asdf konseyine sunarak ilk kongrenin tarışma konusu olarak listeye eklmeyi kurucu üye olarak bir borç bilirim.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
iyi de bir web sitesi ya da bir yerde sitelerin listesini yayınlarsanız referrerlara bakan bir site yöneticisi olayı çakar ve bazı önlemler almaya kalkar. yanlış mı düşünüyorum? underground bir şekilde gelişmeli, büyümeli bu olay. "asdf club"
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
@Passion hocam aslında haklısın benim bir fikrimde bu klübe sadece buradan tanıdıkları veya buradaki arkadaşların referans olduğu arkadaşları almak.
Welcome to asdf Club ! The first rule of asdf club is, you do not talk about asdf club. The second rule of asdf club is, you do not talk about asdf club. The third rule of asdf club, someone tell admins, we will kick him ass. The fourth rule: one guy, many sites The sixth rule: no passes, no personal informations. The seventh rule, passwords will be in use as long as we can And the eighth and final rule, if this is your first night at asdf club, you have to give a pass
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! Mesaj soul tarafından 03.04.2003 (14:13) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
f - q cozumu icin "PLG" //veya kombinasyonlari nasil olur ? PasswordLardan Gına geldi Clubu ![]() bu arada forumu biraz takip edince dikkat ceken seylerden birisi: @Soul masallah sürekli Fikir/proje Üretiyorsun tebrik ederim
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
evet evet.. beni de alın kulübe, benide alın.. bence hem asdf olsun, hemde uiea.. ayrıca bir bilgisayar klasiği olan qwerty de eklenmeli
hızıcım, bunun f klavyedeki karşılığı neydi?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!