|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
@soul: hocam en iyisi bu savaşa bir son vermek.İşin adını "asd club" yerine daha karizmatik duracak bir harf çorbası olarak değiştirmek. Böylelikle sorun çözülür. Yoksa bu savaş bayağı uzayacağa benziyor.
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
çok güzel bir fikir. bu sürekli yeni yeni siteleri inceleyen kişilerin karşılaştığı bir problem. ben bu kendi çapımda user:deneme-pass:deneme olarak geçerdim. sırf bu tür üyelikler için bir de mail adresim var
olayı böyle yaymak ve sizlerinde üyeliklerinizi kullanmak çok iyi olacak. akLına sağLık ferruh.
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kullanıcı adı olarak qsec i öneriyorum ben ne anlamı var diye sorarsanız AS 400 lerdeki admin kullanıcısına verilen nick olan qsecurityofficer in kısaltması olan qsecofr nin benim tarafımdan biraz daha kırpılmısı diyebilirim yani bir F klavyeci olarak bu konuda large im
kullanıcı adı takıntım yok , ikinci bir önerim var, siteleri veritabanına kaydederken, açıklamanın dısında anahtar kelimeler ekleyebiliriz, anahtar kelimeler sitenin nelere göre aranılacağını belirler, site sayısı arttıkça aramaya duyulan ihtiyaç da artacaktır, örneğin sitenin içinde geçen tek bir ASP kelimesi yüzünden veya gasp kelimesi içinde geçen ASP harfleri yüzünden o sitenin bir ASP sitesi olarak arama sonuçlarında listelenmesi güzel olmuyor ben favorilerimin artık butona tıkladığımda kasılması nedeniyle js, PHP, MySQL kullanarak ufak bir favoriler scripti yazdım orda böyle anahtar kelimeler yöntemini kullanıyorum, baya faydalı oluyor, daha sonra o siteyi bulmak istediğimde, (favorilerim demisken firal zahonan (nicki yanlıs yazmıs olabilirim ki bundan sonraki kısımda kendisine tass olarak hitap edilecektir ) senin bahsettiğin site www.mylnx.com du) gerçi biz arama motoru yapmıyoruz, o kadar çok siteye üye olmuycaz bu kadar ayrıntılı birseye gerek yok diyebilirsiniz, ama yapmısken iyisini yapalım dimi yani
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ok ok; görüyorum ki beklentiler çoğalıyor
![]() Kullanıcı adı sorun değil herhangi bir şekilde yazabiliriz. Programlamaya hala adam akıllı girebilmiş değilim ama madem böyle sağlam olsun diye düşündüm.Güzel bir arama sistemi geliştireceğim inşallah, JS ile de desteklemeyi düşünüyordum ki @hızır da bunu demiş. Az kaldı az...
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
[geyik mode is on]
@hizir : firal zahonan puhhahahaha asıl firan zal'honan görmesin bunu, seni kurbağaya çevirir valla ![]() [geyik mode is off]
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Açıldı !
Nihayet beklenen an geldi ![]() Beta sürümü, Gönül rahatlığı ile site ekleyebilirsiniz. http://ferruh.mavituna.com/asdfclub IE5 ten düşük browserlarda muhtemelen sorun çıkartabilir. Bir ara buna da el atmamız gerekicek. kullanıcı adı : asdf şifre : asdf Üyelik konusu hala muamma, bu konuda da fikirleri bekliyorum. Herkesi bekliyorum, Club.vs [+] > Artı butonuna tıklayarak haber ekleyebilirsiniz. site içi geyik imkanı doğuyr bu şekilde
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hocam, yine tasarım olarak döktürmüşsün. Ne diyeyim beta sürümü bile olsa vatana hayırlı uğurlu olsun.
![]() Hadi artık sitelere üye olmaya başlıyalım.
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Karabük
|
soul yine süper
![]() grafi2000.com a üye oldum.. ama siteye eklerken sorun mu çıktı nee submit yapıyorum bişi olmuyo bi bakarsan sevinirim.. asdf@designersvault.com buraya gelmiş olması lasım mailin... ayrıca bazı siteler 6 karakterden az şifre kabul etmiyo... bknz:komikaze.net |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
@soul
hocam süper olmus ya ellerine sağlık )bi öneri: bu asdf bi çok sitede alınmış oluo zaten. daha orjinal bişe bulmak lazım. bi de 6 karakter olmalı en az..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!