Zoque.Forum
»
Bir Sitem Hakkında
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir Sitem Hakkında
Aşağıdaki adreste bir çalışmam var yaklaşık 1 aydır üzerinde çalışıyorum, henüz bitmeyen yerler çok, bakmak isteyen arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
http://www.comuner.com/remax_uk/index.asp?page=mls direk submit yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
su an baya bir eksiği var gibi geldi ama, bittiği zaman (görsel kısmını ve javascriptleri hesaba katmasak bile) çok ise yarayacağı kesin ama yapmaya çalıstığınız programı (bir ara emlakçıların peşinde az kosmadım
) az çok tahmin ediyorum. Ve bitmesi zaten uzun sürebilecek pek çok özelliğe sahip bir programı bir de JavaScript falan kullanarak yapmaya çalıstığın için epey bir zaman daha bu programla uğrasacağını düsünüyorum, valla allah kolaylık versin diyebilicem sadece sabır... sabır... ya sabır... ek: bir yerlere tıklaya tıklaya MLS News Edit - a sayfasına geldim, orda resim ekle butonu var tıklayınca popup olarak açıyor sayfayı, bence modalwin kullanırsan daha mantıklı olur gibime geliyor
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 02.04.2003 (16:02) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
valla düşünmedim değil şu modeless olayını ama bazı sorunlar çıkıyor. refresh yok, sayfa yönlendirme yok, o yüzden pek girmek istemedim buna, aslında bazı sayfalarda dediğin gibi kullanılabilir, birde Explorer destek olayı var ki bu zaten gına getiren bir mevzu hiç deşmeyeyim
yine de önerin için sağol. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!