|
|
#1 (permalink) |
|
Selam Arkadaşlar!... Galiba bu saatler de herkes sayıldı Vatana millete hayırlı olsun Benim fikrim şudur ve bunu sizler ile paylaşmak istedim. Her türlü geçmiş Tarih Bilgilerini içeren bir site. Elimde yığınla
Sponsor buldum sınırsız hosting sağlayacaklar ama yığınla sorun var.Bunlarda bir kaçı şunlar;
Tüm bunlar için önerileriniz nelerdir?... Olabilirliği var mı?... Asıl olan insanlıktır arkadaşlar... Amaçlara ulaşabilmek dileğiyle... Şimdilik tüm bu işlerin adını "Bilgi Araştırma, Geliştirme, Arşivleme Bankası" diye adlandırdım. Nasıl?... Saygılarımla... ---------------- ESK ekuseyri@hotmail.com ----------------- |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Açıklama
Selam Doruk Bey, (Umarım soy ismin değildir)
![]() Hayata geçirmek istediğim siteyi ilk etapta elimdeki dokümanlar ile genişletmeyi düşünüyorum. Zaten bunu yapmak baya zaman alacak çünkü elimde epeyce doküman var. Bunların bazılarını direk olarak siteye yazmayı (referans vererek) bazılarını ise de karma bir formatta sunmayı düşünüyorum (kaynaklar göstererek). Diğer yandan da ileride düşündüğüm bir içerikte şöyle!... Mesela bir Prof. ya da araştırmacının tezlerini sitede yayınlamak. Böylelikle daha interaktif bir site olmasını sağlayabileceğiz. Bu sayede de hem kapsamlı, hem de birçok kişiye hitap edecek bir site elimize geçecek!... Neden böyle bir site? diye sorarsanız size kısa bir örnek vermek isterim. Benim Atatürk Hayranları adlı çok amatör bir Atatürk web Sitem vardı. Gelen sorular üzerine şimdilik siteyi askıya aldım. Ve bu projeyi düşünüyorum. Size sorularıdan birkaçını yazmak isterim... Beni daha iyi aynalayabileceksiniz... "Merhaba. Ben X X . Okulumuzdan bize bir ödev verildi ve ben bunu size danışma fikri geldi aklıma. Konum "1923 tarihinden bu güne ülkemizin ekonomik politikasını tarihçesine inceleyip acıklamak". Baha yardımcı olursanız çok sevinirim... Saygılarla" ------------------------------ Merhaba, Ben Tarsus Rotaract Lulübünün bir üyesiyim. yetiştirebilirsek 29 ekime, yetiştiremezsek 10 kasım için Atatürk ile ilgili ciddi ve güzel bir prezentasyon hazırlayacağım. web sitenizden ne yazıkki tüm dosyaları indiremiyorum. Eğer mümkünse masrafını karşılamak kaydıyla ya da size bu konuda yardıme etmek şartıyle avi ve mpg doylarını bana CD de yollamanız mümkün mü? Cevabınızı bekliyorum Saygılarımla ------------------------------ Ve daha nice böyleleri ... NE DERSENİZ?... Saygılarımla... |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!