Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Bir site düşündüm ama işin içinden çıkamadım!...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.10.2000   #1 (permalink)

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3

Selam Arkadaşlar!...
Galiba bu saatler de herkes sayıldı Vatana millete hayırlı olsun
Benim fikrim şudur ve bunu sizler ile paylaşmak istedim.

Her türlü geçmiş Tarih Bilgilerini içeren bir site. Elimde yığınla
  • dergi,
  • gazete küpürü,
  • makaleler,
  • kitaplar,
  • belgeler,
  • video görüntüler,
  • ses kayıtları,
... vs. vs. mevcut ve bunları internet te insanlığın hizmetine sunmak istiyorum. Elimde tarayıcı, yazıcı gibi ekipmanlarda mevcut.

Sponsor buldum sınırsız hosting sağlayacaklar ama yığınla sorun var.Bunlarda bir kaçı şunlar;
  • Çok kolay, anlaşılır, kapsamlı bir arama motoru,
  • İlerde lazım olabilecek şifreleme sistemi,
  • Kendine özgü bir mail list,
    ... vs. vs. vs.

Tüm bunlar için önerileriniz nelerdir?... Olabilirliği var mı?...
Asıl olan insanlıktır arkadaşlar... Amaçlara ulaşabilmek dileğiyle...

Şimdilik tüm bu işlerin adını "Bilgi Araştırma, Geliştirme, Arşivleme Bankası" diye adlandırdım. Nasıl?...

Saygılarımla...

----------------
ESK
ekuseyri@hotmail.com
-----------------
evrenkent şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 22.10.2000   #2 (permalink)

Yer: istanbul
umarım bu bilgiler olabildigince cabuk arastırılır, gelistirilir ve arsivlenir . oldukca ihtiyac duyulan bir proje.
basarılar..
deja vu şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.10.2000   #3 (permalink)

Yer: Kırşehir
Güzel bir proje neden olmasın

Çok güzel umarım en kısa zamanda hayata geçer (keşke yapabileceğim bişey olsaydı...)
eXe-LaNcE şu an çevrimdışı  
Old 23.10.2000   #4 (permalink)
TheNetBerG

Arama

Valla gurban elimde bir veritabanındaki şeyleri arıyan bir motor var istersen veriim. email thenetberg@Hotmail.com

Old 25.10.2000   #5 (permalink)

Yer: Istanbul
Selam,
projeni birazcık daha açarmısın.Medya,Kamuoyu gibi bizi de ilgilendiricek bir projemi bu yoksa sadece senin bulduğun küpürlerde oynama yaparak onları kullanmak gibi daha enteresan bi site mi?
iyi çalışmalar
baal zebub şu an çevrimdışı  
Old 26.10.2000   #6 (permalink)

evrenkent's Avatar

Açıklama

Selam Doruk Bey, (Umarım soy ismin değildir)
Hayata geçirmek istediğim siteyi ilk etapta elimdeki dokümanlar ile genişletmeyi düşünüyorum. Zaten bunu yapmak baya zaman alacak çünkü elimde epeyce doküman var. Bunların bazılarını direk olarak siteye yazmayı (referans vererek) bazılarını ise de karma bir formatta sunmayı düşünüyorum (kaynaklar göstererek).

Diğer yandan da ileride düşündüğüm bir içerikte şöyle!... Mesela bir Prof. ya da araştırmacının tezlerini sitede yayınlamak. Böylelikle daha interaktif bir site olmasını sağlayabileceğiz. Bu sayede de hem kapsamlı, hem de birçok kişiye hitap edecek bir site elimize geçecek!...

Neden böyle bir site? diye sorarsanız size kısa bir örnek vermek isterim. Benim Atatürk Hayranları adlı çok amatör bir Atatürk web Sitem vardı. Gelen sorular üzerine şimdilik siteyi askıya aldım. Ve bu projeyi düşünüyorum. Size sorularıdan birkaçını yazmak isterim... Beni daha iyi aynalayabileceksiniz...

"Merhaba. Ben X X . Okulumuzdan bize bir ödev verildi ve ben bunu size danışma fikri geldi aklıma. Konum "1923 tarihinden bu güne
ülkemizin ekonomik politikasını tarihçesine inceleyip acıklamak". Baha yardımcı olursanız çok sevinirim... Saygılarla"
------------------------------
Merhaba,
Ben Tarsus Rotaract Lulübünün bir üyesiyim. yetiştirebilirsek 29 ekime, yetiştiremezsek 10 kasım için Atatürk ile ilgili ciddi ve güzel bir
prezentasyon hazırlayacağım. web sitenizden ne yazıkki tüm dosyaları indiremiyorum.
Eğer mümkünse masrafını karşılamak kaydıyla ya da size bu konuda yardıme etmek şartıyle avi ve mpg doylarını bana CD de yollamanız mümkün mü?
Cevabınızı bekliyorum
Saygılarımla
------------------------------

Ve daha nice böyleleri ...
NE DERSENİZ?...

Saygılarımla...
Old 26.10.2000   #7 (permalink)

Yer: Istanbul
hehe

Evet adım doruk.Ama "bey" fazla olmuş.
Evet düşünceniz oldukça ilgi çekici , oldukça hit alacağından da eminim.Umarım düşündüğünüz gerçekleşir.
baal zebub şu an çevrimdışı  
Old 26.10.2000   #8 (permalink)

evrenkent's Avatar

Yardım!

Peki bu konuda yardım edebilecek ya da yol gösterebilecek fikirleriniz var mı?

hehehe
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

cikamadim , icinden , isin , dusundum , site

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 02:05.