|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İst.
|
Portal!
Merhaba! Bana acil yardım lazım. Büyük bir portal hazırlığı içindeyim. Bana ücretsiz ve en kullanışlı hazır PORTAL programı ismi verirmisiniz. Portalımız eğlence, haber, e-kart, sohbet,forum, ve.s bu gibi şeyler üzerine olacak. Turk.net benzeri. Yardımcı olursanız sevinirim. Mesaj Arif tarafından 15.04.2003 (17:10) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
ümit kirici olmak istemem,
ama sadece 'sert bir düsüs' olmamasi icin söyliyeyim; öyle cok az bir sermayeniz zor /en basitinden server olaylari icin, yada olusabilecek bir ariza icin, reklamlariniz icin vs./ varsa turk.net benzeri bir seyler yapmaniz cok (teknik olarak isleyen kodlar ve site olabilir ama kastim bu degil, en basitinden haber girmek icin[haber disinda e-kart,mail,pano,arama vs.. bir suru bileseni var tabi daha isin] ajanslara da para vermeniz gerekir, kendi arkadaslarimiz sitelerden toplar diyorsan.. belli bir süre sonra bu arkadaslar sabah aksam kendilerine bu ise verecek fakat dogal olarakta Para kazanmak isteyeceklerdir.. yada para kazandiklari baska bir ise daha cok vakit ayiracaklardir.. ve zamanla kendinizin bile girmedigi bir siteye dönüsecektir.. )
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İst.
|
Merhabalar!
Ben sadece PORTAL için program arıyorum. Turk.net dedim de tabii ki o kadar büyük olmayacak. Sadece nasıl bir şey istediğimi belirtmek için kullandım. Bir de bir şey daha soracaktım. Haber sitelerinin ( www.sonsaniye.net , www.populer.net ) kullandığı program var. Bunun hangi program olduğunu bilen var mı? Çok kullanışlı gibi geliyor bana. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!