|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Webalizer kurulumu
Webalizer isimli bir istatistik programı var. Servera yükleniyor ve otomatik olarak HTML dosyalar üreterek ayrıntılı istatistik bilgilerini ziyaretçilere ve site sahibine gösteriyor. Linux ve Windows'da da kullandım bu programı. Fakat kendi serverıma kurmaı beceremedim. Dökümanları çok iyi anlayamadım. Daha önce bunun kurulumunu yapan varsa yardımcı olabilir mi? Win2k servera yüklemem gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Hocam kusura bakma soruna bir cevap olmaycak ancak gördüğüm en kötü server istatistik programı bu, neden kurmak istiyorsunuz ki vasat bir ASP istatistik programı bundan çok daha iyi sonuçlar gösteriyor bence.
webalizer tam bir felaket tek iyi yanı ücretsiz olması, araşitırmadam ancak ücretsiz başka programlarda olmalı
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
serverımızda kurulu ancak ne zaman kurduk nasıl kurduk hatırlamıyorum. Sanırım hosting Controller'in içinde geliyor bu HC kurulunca buda kuruluyor. Sanırım.
![]() ( hep sanırım, sanırım mesajı yazmasaydım daha iyi olurdu )
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
Alıntı:
bendede oyle panel yaziliminin icinde gelmisti
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: In Your Inside
|
amacınız ham log larınızı analiz etmekse bence program kullanın... web üzerinden hem hızlı olmaz hemde hassas analizler yapamazsınız...
http://www.matdigitalmedia.com/v3/?p=dw&pp=wur burada kendi beğendiğim bazı programlar var. Analog'u tavsiye ederim.. kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yurtdışından kiraladığım serverlarda hosting Controller ve Plesk'in üstünde gelmişti Webalizer. ve çok da kötü değildi. Otomatik olarak site açıldığında kendini site altına yüklemesi falan extra zahmet vermeden kullanıcılara istatistik gösterme açısından hoş oluyordu kullanmak. Şimdi Türkiye'de kiraladığım bir server var. üstünde yazılım yok. Bu yüzden kurulumunu biliyor musunuz diye sorayım demiştim. İngilizce döküman buldum sanıyorum halledeceğim bir kaç gün içinde.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
hosting Controller ile birlikte gelen bir uygulama... Nasıl Aktif hale getireceğini adım adım anlatıyorum. Bu arada HC kullandığını varsayarak. 1. Terminal Services Manager yada benzeri bir program ile sunucuya bağlan. 2. Hc settings yönetici bölümünü aç. 3. üçüncü sekmede yer alan "statistics server" başlığına tıkla. 4. Detay penceresinde bulunan checkbox'ı " enable" olarak işaretle. 5. Aşağıda bir açılır menü aktif olacak. Stats server Type : kısmını webalizer olarak seç. 6. onun altındaki bölümden de webalizer exe path kısmını kendi server'ındaki dosya yerleşimine göre seç. Bu yol genellikle ...hc\exes\webalizer.exe olur. daha sonra webalizer aktif olacaktır. Hc advadmin bölümünden de istediğin bir siteye stats yaratıp görebilirsin... iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Google a giriniz
webalizer yazınız I'm feeling lucky yuşuna basınız ve şansınıza güveniniz. şaka babında bkz; http://www.stud.ntnu.no/~shane/stasj...ilder/bart.jpg Ben yaptım tam adres; ftp://ftp.mrunix.net/pub/webalizer/w...-win32-bin.zip
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!