»
Türk telekom 5000 ADSL port
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Türk telekom 5000 ADSL port
Türk Telekom' a 2 sene öcesidnen başvuru yapmıştım ancak port olmadığı için bu başvuru onaylanmamıştı ve zaman açılacağı konusunda bir bilgide vermemişlerdi şimdi yeni portların açılacağı konusu var ve bu adet 5000 port la sınırlı peki bu portlar ne mzan açılacak ve nereye ne kadar port düşecek? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
bugün birinden öğrendim 100bin port olacakmış, kablo olsa kabloda alıcam ama öyle bir şansımda yok, skyrunner desek yine telefon faturası, frame relay desek hem çok yüksek hem de çok eski bi sistem, vsat var bunun fiyatı çok yüksek yani sonuç itibariyle telefon kablosundan başka bir çözüm yok bu süper teknolojilere sahip olağanüstü ülkemizde.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
pc dergilerindede bi haber vardı. türkiye deki ADSL altyapısını kuran motorola 200 adet yeni port getirecekmiş. ne kadar doğru ne kadar yalan bilmem. ama getirirlerse almak için saldıracağım galiba. beklemekten sakallarım ağardı ..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Telekom'un sitesinden geçen sene santralimizde DSL altyapısı olup olmadığını anlamak için telefon numaramı yazıp gerekli arama işlemini yaptırmıştım. Fakat yoktu ve haberdar olmak için bu formu doldurun gibisinden bir form çıktı bende doldurdum. Acaba bu formu doldurmak yeterli oluyor mu yoksa gidip Telekom Müdürlüğü'nden mi başvuru yapiyim?
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Aman Tanrım neler görüyorum
![]() http://www.telekom.gov.tr/ttnet/adslpop.html burada Yenibosna (benim ikamet ettiğim semt oluyor kendileri) adı geçiyor, fakat http://abone.ttnet.net.tr/adsl/ burada telefon numaramı aratınca kayıtlı olduğunuz santralde ADSL hizmeti verilmemektedir diyor. sevinsem mi üzülsem mi
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
walla ben de seneler önce başvuru yapmıştım ama..
hala ses soluk çıkmadı adamlardan, senelerdir söyledikleri tek bir şey var - ihale yapıldı efendim bir kaç ay içerisinde siz de bu hizmetten yararlanabileceksiniz kendimden geçtim de ileride çocuklar kullanır diye uğraşıyorum hala
|
Zoque'a hoşgeldiniz!