|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Link Kontrolü, XHTML Validator Komple site bakımı programı
Sitedeki linkleri kontrol edecek (en önemlisi), Kodları validate edecek bir programı arıyorum, Ancak bir şey bulamadım, fikri olan ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sanmıyorum linkleri kontrol edebilecek kadar akıllı bir şey olsun ama şu belki w3 standartlarına göre validate etmene yarar siteyi.
*ve şimdi farkettimki kişisel sitende zaten yemiş yutmuşsun bu özelliği hiç olmazsa başkalarına yardımı dokunur*
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
@fenomen
başka sitelere verdiğim linklerin çalışıp çalışmadığı bir de kırık linklerde önemli ancak siteler genelde dinamik olduğundan DW bunu çözemiyor. Yani site adresini vermem ve onun da bana sonuçları vermesi gerekiyor. @ lumbering satyr aslında akıllı bayağı bir prog var ancak bir kaç tane bulabildim şimdi adını hatırlıyamıyorum 700$ gibi ücretleri vardı ! Evet w3 validator sağolsun çok güzel ancak toplu bir validasyon için her sayfayı tek tek ona vermemiz gerekirki bu da çok sinir bozucu.Aslında validasyon esas derdim değil çünkü yanılmıyorsam bu tip toplu validasyon yapan proglar var zaten. Mesela bobby commercial falan vardı hem accesibility hem de w3 standartlarını kontrol ediyordu. Ama link konusunda bulamadım.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!