Zoque.Forum
»
internet uzerinden kredi karti ile bagis vs.
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
internet uzerinden kredi karti ile bagis vs.
internet uzerinden kredi karti islemleri nasil yapiliyor almanya gibi bir yerde.
Istanbul da garanti bankasi kolaylik sagliyor mesela bu konuyla ilgili. almanyada hangi bankalar böyle bir olanak sagliyor. (hangi banka ile calisilmali, su an bu kurulusun sparkasse mesela online bagis ve yardim yapilacak bir web sitemize. dernek veya vakif gibi bir site icin. nasil organize edilebilir böyle bir calisma. veya bilgi nerden alabiliriz bilen arkadaslar yazabilirlerse sevinirim osman y. bayram
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Paypal in donate sistemi var ancak dediğn gibi sadece amerika ve canada sanırım.
Bunun harici diğer bu para transferi yapan firmaların da bağış kabul ettiğini sanıyorum. Mesela adama bağış JPG i satarsın aynı software satıyormuş gibi ![]() Teşekkürler diye adam bağış yapar onu download eder Bence bu tip bir şey de düşünülebilir.
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
başka bu şekilde para transferi yapan firmalar mevcut mu.
adresleri nelerdir varsa bildiğiniz ? Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
linkleri burada yazmıyorum çünkü zaten çok geçti forumda biraz ürün satışı ile ilgili konuları aratırsan bir çok linke ulaşabilirsin.
Evet demek istediim bir ürün satıyormuş gibi bağış alman.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!