»
Yazar aranıyor
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İlk adresim
walla ilk adresimde, pop kültüre uygun bir site yapılıp daha sonra bir ISP ye satılabilir (çözüm ortaa falan yada). Belki online çöp çatanlık yapan bir site kurulabilir. Tüm abonelere belej e-mail adresi vermek de güzel bir çözüm olur.
Çöp çatanlık sitesi kuracaksan alt yapıyı hazırlayabilirim. Ama karşılıksız değil Siteye gelen en güzel kızları almak iyi bir karşılık olur ))
|
|
|
#13 (permalink) |
|
hmmm
dostum nedir ki bu hata ?
bence adına yakışır bi site yap. site forum tabanlı bişey olsun millet gelsin kendini dumura uğratan konuyu anlatsın ve böylece gelişsin bunun yanında başka geyiklerde sunarsın... ama sana diyim dumur eden fıkralar diye birşey olamaz asla bunu kabul edemem dumur başlı başına bi felsefedir. Ne biliyim dumura uğratan resim, dumura uğratan anı, dumura uğratan film falam olabilir ama dumura uğratan fıkra asla... Artı o frame ler ne öyle ne biçim ayarlamışsın ki: çok gereksiz olmuş ama tasarım hoş gibi yani frameleri küçült hatta frame yerine layer kullan : konuyu iyi işlersen başarılı olursun... eğer istersen yazarlıkta yardım edebilir ama çok çalışkan değilimdir.Designdada yardım ederim ;P. PS: PhotoShopta klasik efectleri aşmalısın dostum.. e-mail: thewarior@Hotmail.com url: http://www.lonemind.cjb.net nick : darksatan
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!