|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bir ay önce domain aldım, boş duruyor. Aklında bir fikir olupta beraber çalışmak isteyen arkadaşlar buraya zaysınlar. http://www.dumuronline.com |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Bende de
kedikesen.com e-sesler.com e-sesler.com i-fikirler.com i-gelecek.com ilkadresim.com - net kepenk.com - net - org kitapdelisi.com musvette.com oneturkey.com tarihciler.net tarihci.org var, ve bos. Ilginc fikirler varsa bunlari da degerlendirebiliriz aslinda.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ben de ilk once onu dusunerek almistim, ama su sirala - blackinwhite.org , ve kendi kisisel sayfam ismailkirtilli.com ile ugrasiyorum . Ortak bir proje dusunulurse belki yapilabilir. Yani anliyacaginiz pek zamanim yok su siralar, zaten okulda var.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
www.kursunkalem.net
imdiii dostlar bende bu domaini almiştim ücretsiz ama hala daha bu projeyi bitiremedim bende...
bence önce elimizdeki projeleri işleri bitirip , başka işlere girişmeliyiz diye düşünüyorum... sizcede böle değilmi? ya banu alkana site açacaz,banualkan.com,net,org vs vs. alınmış yaa yiyeces kafayı.yada bunnnarı alıpta bişiler yapmayanlara basacas kafayı varmı böle bişi yaa? adam alıyor domaini,heeeç bişi yapmıyoy. bide yapmak isteyenlere takoz oluyoy. yaa .. taam bu domaini satıp payasını kazanmak istiyoy ama öte tarafta bişiler yapmak isteyenleye mani oyuyoy demi ama? İNŞALLAH sizlerde bunca domaini bunun için alanlardan deelsinizdir.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Derdin ne bilmiyorum, ama cok sinirlisin.
1- Yukaridaki domainlerin hic biri satilik degil. 2-Hepsiyle ilgili belirli projeleri dusunerek aldim. (herhangi biriyle ilgili ozel olarak merak ediyorsan sor) 3-Burda bu domainleri listelememin sebebi, zaten soyledigim gibi, su anda bunlarla ugrasacak vaktimin olmamasi idi. Yani bunun anlami su: Eger daha iyi bir proje dusunen varsa veririm. 4-Banu Alkan'in konuyla yada yukaridaki domainlerle alakasi ne? 5-Yukaridaki domainleri alarak senin herhangi bir projene mani olduysam, soyle bileyim, yardim ederim. Insallah bu bunca domaini ne için aldigima bir cevaptir. PS: Aslinda boyle bir cevabi, boyle bir sorunun "publicly" sorulmasindan dolayi verildigini ve ne dusundugunun kisisel olarak benim icin hic bir anlam ifade etmedigini bilmeni isterim Selamlar If you don't double-click me, I can't do anything. -- John Aniston, on how computers have taken over his life
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yanlış anlaşıldım galiba site tamamen boş değil bir iki birşeyler koydum, ama tek başıma doyurucu bir içerik oluşturamıyorum ve bana katılmak isteyen yazar olarak projemde yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı diye merak etmiştim.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: bandırma
|
beyin
aslında herkesin aradığı şeyi arıyorsun .değişik bir fikir üreten kalıyor yani ziyaret ediyor basma kalıp fikirlerin aynısından yapınca güzel olmuyor .mesela ben matematiğin kabus olup olamdığı üzerine bir site hazırlıyorum .bu arada en önce neden bir site yapmak istediğini sordun mu hiç kendine belki böylece daha kolay bire fikir üretebilirsin?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!