|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Notepadla sayfa hazırlayacak kadar HTML biliyorum... frontpagede yaptığım çalışmalarda frontpage birsürü gereksiz şey dolduruyor sayfaya her enter'a basılışında <p>&npsb</p> koyması gibi ben bunları silip yerine <br> yazdıktan sonra tekrarkendi kodlarını koyuyor.. benim müdahale ettiğim yerleri değiştirmemesini nasıl sağlarım? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Sanırsam öyle birşey yok..
P.S: FrontPage Kullanmayın.. Kullandırtmayın... ------------------ CaesaR http://netguru.gelgit.com Kendinden Bağımsız Site |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul,TR
|
Ben de eskiden Front Page kullanıyordum.ama daha sonra tavsiye üzerine başka editörlere geçtim.Şimdilerde 1st Page 2000 kullanıyorum.Bir de bi arkadaş verdi W3E die bi editör.Ve tabii bir de Dreamweaver 3
NOT: 1st Page 2000 en çok takdir ettiğim programdır. (Lemi Abi sağolsun...)Dediğim gibi sana Front page i bırakmanı tavsiye ederim... ------------------ sillybox <A HREF="http://www.sillybox.cjb.net" TARGET=_blank> http://sillybox.cjb.net</A> |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sillybox, bahsetigin 1st Page 2000 programini nereden bulabilirim? program hakkinda biraz daha bilgi verebilir misin?
Bu arada Atlantis sen kodlari elinle duzenlesen bile Frontpage ile dosyayi acip kapadiginda ya da hic bi degisilik yapmadan kaydediginde frontpage yine kafasina gore kodlari koyacaktir yani senin yaptigin duzeltmeler kaybolacak,,sana tavsiyem baska programa gec ama yok frontpage guzel diyorsan kod temizlemeyi en sona birakmani ve de kod temisligi yaptiktan sonra frontpage ile doayayi acmamani tavsiye ederim..gerekirse duzeltmelerini kod la yap ![]() ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul,TR
|
Sevgili JarusaLem,
1st Page 2000 HTML editörü çok kullanışlı bir editör olup içerisinde 100lerce JavaScript birçok cgi,ASP ve dhtml örneği içermektedir.Ayrıca program her düzey kullanıcıya hitab ediyor.program 3 ayrı düzeyden oluşuyor.(Ben bunlrı siteme de koymuştum ) Ve program tamamıyle BEDAVA!URL : www.evrsoft.com daha ayrıntılı bilgi için bana ICQdan ulaş UIN: 75523035 mail: utkutonel@yahoo.com<!-- [Bu mesaj sillybox tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (27 Temmuz 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhaba Arkadaşlar,
Sizleri bilmem ama tavsiyem Dreamweaver gerçi bende ara sıra FrontPage kullanıyorum fakat bıktım... FrontPage in Saçmalıklarından gerçekden bıktım... Kafasına göre işler yapıyor..!!!! Yine tavsiyem Dreamweaver olcak... Tabi Sillybox ın dediği editörü şimdi deniycem... Bakalım nasıl çıkıcak... Burak Yağmur www.look4free.com |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Selamlar Umut
Ben öyle bir hataya rastlamadım... Ama ara sıra tabiki yapıcak... Bazen bende garip hatalarla karşılaşıyorum ama düzeltiliyor hemen... Bu arada Sillybox in dediği 1st Page 2000`i kendi adresinden çekemedim nedense Download linki çalışmıyordu... www.download.com ` dan arattırarak çektim... Bunu benim gibi çekemeyen olursa diye söyledim... Burak Yağmur ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ayni sey benim basima surekli geliyordu umut. 3.0'da dahil, butun surumlerde yapiyor bunu. Sebib de su. Dreamweaver her actigin yeni siteyi define etmeni istiyor. Etmezsen onu bir deneme sayfasi olarak algiliyor ve butun dizinleri hard diskindeki surucuye veriyor. Ya da sana soruyor. Bunu hangi sitene yerlestireceksin. Hayir yerlestirmeyeceksen ben bunu c
veya herneyse) surune gonderiyorum diyor.Ben bu yuzden define sites bolumunu surekli bos birakiyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!