»
Bir forum arıyorum ki..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
|
Ubb'de üyelik sistemini kontrol panelden iptal edebiliyorsun. Bunun için özel bir versiyon yok yani. Eğer istersen beleş, cgi ile yazılmış, istediğin özelliklere sahip bir message board yollayabilirim sana. icq #24069054 Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Karar veremedim.....!
Jeologic, sende biliyorsun, yabb, ubb, veya başka biri... Ama senin son mesajından sonra ubb'den (mecburen) vazgeçtim. Korsan kopyalara bende karşıyım. Aslında yabb'ı kullanmak istiyorum ama eXe-LaNcE'ın da bahsettiği gibi tamamen aynı problem hala devam ediyor. Şimdi birde internete yükleyip deneyeceğim. Eğer o zaman çalışırsa belliki benim makinede bir yerlerde bir problem var.
exe-LaNcE, eğer çalıştırabilirsen, nasıl yaptığını mutlaka buraya yaz. komakine, icq kullanmıyorum. Download adres verebilir misin? Sevgi & Saygı ------------- |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
maalesef :)
Burak forumdaki söylenenleri yaptım, burak ın verdiği setup.pl i kopyalayıp bendeki ile değiştirip ayarlarını yaptım, kodlarla uğraştım, vs vs vs... ama nafile! login olamıyorum. ayrıca bazen server kitleniyor ve tekrar çalıştırmak için makineyi resetlemek zorunda kalıyorum... kısacası ikimizdede aynı sorun var ve UBB nin 2000d sinin kullanımı konusundaki son gelişmeleri duyunca YaBB kullanma ihtiyacım tekrar peydah oldu. kısacası istemci bu artık ikimizin sorunu ve bi şekilde çözersem mutlaka haberin olur.
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
tamam
anlaştık...
ben biraz farklı bir yöntem deniyorum. http://cgi.resourceindex.com adresinden 5-6 tane ubb tarzı forum indirdim yarın hepsini teker teker deniycem eli yüzü düzgün bişey olursa onu da kullanabilirim ama şimdilik kalbim YaBB de problemsiz çalışan güzel bir forum bulursam bende burdan linkini veririm. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
işin sırrı Xitami'de...
eXe-LaNcE,
Jeologic'in forumunda da belirtildiği gibi, bu login olamama olayı Pws'ın bir bug'ı. Ben sevgili composer'ın hazırladığı Xitami ile ilgili kurulum yardımından yararlanarak( http://artemis.efes.net/ziyamd/xires.html ), bilgisayarıma Xitami'yi kurdum. Artık yabb problemsiz çalışıyor. Belki bu konuda takılmış başka arkadaşlar da varsa, yabb ile ilgili problemler Burak forumda.( http://www.gezi.cjb.net ) Artık oradan devam ederiz. Sevgi & Saygı ------------- |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Evet, pws'yi kaldırdım ondan sonra kurdum. Şimdi windows'u komple baştan kurmayı düşünüyorum. Hiç pws olayına girmeden.
Xitami'ye perl öğretmek için regedit ile oynamak gerekmiyor değilmi? Doğrudan çalışması lazım. Birazdan göreceğiz zaten!![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!