Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Sayfa Düzeni Bozuluyor

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 26.05.2003   #11 (permalink)

yunus::t's Avatar

Yer: İstanbul

ukalalık değil sadece yolun başında olduğunu tahmin ettiğimiz birine en baştan dikkat etmesi gereken konuları hatırlatmaktı...

piyasada banane başkasından ben sadece son sürüm yazılım ve son sistem bilgisayarlar için yaparım, "ben yaptım oldu!" diyen çok insan olduğu için bu tür konularda reflex bir sertlik söz konusu olabilir ama art niyet ve ukalalık yok...

kolay gelsin....
yunus::t şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 26.05.2003   #12 (permalink)

undertaker's Avatar

Yer: Bursa
Alıntı:
sağolun arkadaşlar.. ancak.. bilgisayarımın çözünürlüğünü düşürüyorum 800x600 yapıyorum.. ve bende hala düzgün görünüyor.. layerlerle yaptım çünki öle daha kolayıma geldi bende de sorun çıkmayınca ...
Pess yani.
Sorunum var diyorsun.
Yardımcı olanlara da boşverr yaptım oldu.
Kolayıma böyle geldi.
Aman ne sıkayım canımı tarzında atıp tutuyorsun.
İlginci bende böyle gözüküyorsa doğrudur banane başkasından şeklinde yaklaşımın.
Bu cahillik değil karacahillik...
Bence az bile yazmış.
Ben ondan önce döktürecektim de polemiğe girmeyeyim dedim.
Baktım ki yalnız değilim +1 dedim.

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 29.05.2003   #13 (permalink)

Enokesk's Avatar

Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
hazır konu açılmışken bende bişeyler sorayım ;

bizim siteyi windows 2000 & 98 ile girdigimizde borderlar vs farklı, frameler yamulmuş şekilde görüyoruz. derdimize ilaç var mıdır ?

www.dn3.cjb.net
HTML bu arada.
Old 30.05.2003   #14 (permalink)

yunus::t's Avatar

Yer: İstanbul
Alıntı:
windows 2000 & 98 ile girdigimizde
Bu tür bir web standardı yok aslında, anlaşabilmek için browserının versiyonunu soralım...

Ben de Win2000 ve IE 5.0 düzgün olduğunu zannettiğim bir sayfa çıktı.

ne gördüğünü de iletebilirsen şundardır diyebiliriz....

Zannedersem Netscape 4.** kullanıyorsun......
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 30.05.2003   #15 (permalink)

hamlet's Avatar

layer e ne gerek vardı dendi bende neden layer kullandığımı yazdım.
undertaker anlama güçlüğü çekiyo sanırım yazdıklarımı çarpıtmaktan ve hakaret etmekten başka bişi yapmamışsın.
kusura bakma yunus::t seni undertaker gibi tiplerden sandım..
yeni veya eski burda bence herkez birbine destek olmalı .. aşağılama yarışına girmek saçmalık.. klasik olcak ama: bilmemek değil öğrenmemek ayıp..
konunun çok dışına çıktığımın farkındayım ama cevap yazamadan duramadım..herkeze iyi çalışmalar..
hamlet şu an çevrimdışı  
Old 30.05.2003   #16 (permalink)

Enokesk's Avatar

Alıntı:
Gönderen: yunus::t
Bu tür bir web standardı yok aslında, anlaşabilmek için browserının versiyonunu soralım...

Ben de Win2000 ve IE 5.0 düzgün olduğunu zannettiğim bir sayfa çıktı.

ne gördüğünü de iletebilirsen şundardır diyebiliriz....

Zannedersem Netscape 4.** kullanıyorsun......
win xp + ie kullanıyorum. (evde)

win2000 + ie (versiyon bilmiyorum) kullanıyoruz (okulda)

okulda frame boyutları dedigim gibi düz cizgi tarzında oluyor. bunun için bir script var mıdır?
Old 31.05.2003   #17 (permalink)

undertaker's Avatar

Alıntı:
cahilliğimi hoş görün! ukalalığın da hiç gereği yok.!
Alıntı:
kusura bakma yunus::t seni undertaker gibi tiplerden sandım..
Önce ukala demişsin.Sonra yanına geçmişsin!
Bu ne perhiz ne lahana turşusu...
Cahil olduğunu kendin söylemişsin.
Bende onayladım bu hakaret değil herhalde.
Gerçekten öylesin çünkü.
Buraya soru soruyorsan senin için ilgi alaka gösterip onca işinin içinde cevap verenlere de saygılı ol.
"Amaaan yaptım oldu. Size ne alla allaa layer yaparım" şeklinde bir yaklaşıma gireceksen hiç sorma.
Sonra kimse çıkıpta yaa bir soru sorduk bilen yok mu demesin!

Diğerlerinden özür dilerim (Sataşma var[Bariz ortada])
Old 31.05.2003   #18 (permalink)

Enokesk's Avatar

bir probleminiz varsa özel mesajlarda halledin.
biz burada sorular sorup yanıtlarını almak istiyoruz.
biz burda belli konular üzerinde tartışıyoruz.
pobleminizi başka yerde çözün beyler.

benim problemime deva olacak script varmıdır?
Old 31.05.2003   #19 (permalink)

undertaker's Avatar

Dostum şahıs bana özelden laf atmadı ki ben ona özelden cevap yazayım.
Ayrıca forum sadece problemlerin çözüldüğü bir yer değil fikir paylaşımıdır.
En azından ben foruma başım sıkıştı mı girmiyorum.Her zaman buralardayım.

Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

bozuluyor , duzeni , sayfa

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 02:02.