|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Arkadaşar mail gerçekten çok hoş . Gerçekten bu devirde bu şekilde bir olayın yaşanması dumanla haberleşmenin bile daha sağlıklı oldugunu düsündürüyor. (Sigara dumanı ile denemeyin olmuyo
) Benimde konuştugum bir Kablo nit yetkilisi bu aksamanın 1 gün, 1 hafta yada 1 ay sürebileceğini söyledi bende direk faturayı size gönderecegim diyerek adamı bozmak zorunda kaldım.. Kesintisiz internet dedikleri bu olsa gerek. ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
umarım arıza 3 gün içinde halledilir.
ben de razıyım 3 güne. bu arada kablonet fena değil, zaman zaman 7-8kb, hatta 10-11kb'a kadar çıkabiliyor. nadiren ama.
bet3 ~izlenimsel betimlemeler blog kardeşliği ~blogger en asil duygunun insanıdır fotoğrafya Mesaj Passion tarafından 23.05.2003 (22:49) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
su anda turkiyede netOne omurgasi uydu hizini 4 katina cikarmis.(birtek benim bildigim netone ve superonline kullanicilari erisebiliyorlar sanirim cok hizli olmasada.) ben bu aksamdan itibaren netone ile nete girecegim.kablonet 'ten bisi olmaz
isler acayip aksadi cildirmak uzereyim.insallah onumuzdeki 3 gunde halledebilirler sorunu...koskaca 622MBit lik hat devre disi bu arada TTnet in uplink sayfasina buradan ulasabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
onuda yaparlar zaten merak etmeyin
sorumsuz kurum/kurumlar ile calismanin sonu boyle oluyor , bu hattin bir yedegi olsaydi simdiye sıkıntı yasanmazdi... ben kablonet@kablonet.com ve ttnet in ozel mail adreslerine sikayetimi ve sinirimi belirttim ...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!