|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: -
|
Bence Dreamweaver la yap.. daha etkileşimli sayfalar yapabilirsin.
HTML yi öğrendikten sonra editörlerle devam etmek daha ii görüşündeyim. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
WYSIWYG Editör?
Bence yol yakınken Dreamweaver, Frontpage gibi editörlerden vazgeç. Her zaman bu tip editörlerin karşısında oldum. Hele hele bu tip editörleri kullanmayan insanlarla kullanan insanların takım halinde çalışmaya çalışması tam bir kabus oluyor. Mesela bizim şirkete (dış mihraklı bir web development şirketi) asla Dreamweaver kullanan adam alınmaz. Benim bildiğim bu şekilde çalışan 1-2 şirket daha var.
HTML öğrenmek zaten çok kolay. Sadece karmaşık table yapıları kurabilmek için tecrube kazanman lazım. Daha sonra JavaScript, DHTML, vs. Sana tavsiyem HomeSite ile başlaman. HTML'i adam gibi öğrendikten sonra da Windows Commander + Ultra Edit kombinasyonuna geçebilirsin. Bildiğim en hızlı kombinasyon. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhabalar...Ben kendimce Dreamweaver ve frontpage 2000 kullaniyorum , HTML'i cok iyi bilseydim bu programlarin hic birini kullanmazdim demiyorum , bunlar hayatimizda hep olucaklar...Onlar hep kullanilacak , yani ben sadece notepade kullanyorum la olmaz bu is..hepsinin farkli farkli ozellikleri var birbirlerinden ayiran (bu bana gore) yani ortaklasa kullanicaksin...Ne frontpage den vazgecerim ne dw den (notepade yazmayi zaten bilmiyorum
)....iyi calismalar size...Not : HTML yazmayi cok iyi bilsem bile bunlari yine kullanirdim... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: bandırma
|
acemice
merhaba yaklaşık 1-2 ay önce bende acemice web tasarımı hakkında isimli bir mesj gönderdim burdada herkes çeşitli programlar önerdi fakat ben note pad ile başladım fakat bilgi seviyem az olduğu için yapabildiğim fazla bir şey olmadı ama dw3 veya fp2000 ile daha mi güzel siteler olurdu
bilmimiyorum. ama önemli olan sadece sana ait çalmadan kendinin ürettiği birsite olması ve bu işle acemice ilgilenmekbence |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: -
|
Bence Notepad la yaptığın iş uzun olur ama Dreamweaver yada başka editörlerle zamandan kazanırsın.
mesela guide layer ile bir layeri hareket ettirerek animasyon yapcaksın.. bunu notepad la nasıl yapacan ? yani yapılır ama fazladan dakikalarca uğraşman gerekir.. Beni direk bişey bilmeden bu editörlerle başlamayı savunmuyorum.. sadece HTML yi iyice öğrendikten sonra bu tür editörlerle devam etmek çok daha iiyi bence.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!