|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
Domainzero.com Sozlesmesi
http://www.domainzero.com/howitworks.htm buradan anladigim kadariyla domainzero.com dan aldiginiz domainin sadece ilk yili ÜCRETSIZ oluyor. Ikinci yilda domaininizi yenileme ucreti $9,95.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Evet ben de yeniden baktim,ilk sene bedava ve ikinci sene yenilemek gibi bir zorunlulugun da yok zaten: Yenilemeye kalkasan da cazip bir fiyat gibi gozukuyor.
"with an option" for renewal at the low price of $9.95 upon expiration when they return to DomainZero.com.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
işinize karışmak ve ukalalık olarak algılanmasın, lakin... iki yıllık ücretin 15-20 dolarlara kadar düştüğünü düşünürsek bedavaya olan bu hırs garip değil midir? Bilimum banner kaldırma, uyduruk hosting hizmeti veya 3-6 ay sonra silinecek olan bir domain 15 dolardan daha mı değerlidir? Tabi canavar gibi site açmak için domain arayan, bu tip bedavacılar yüzünden istediğini yapamayan güzel insanların uğradığı hayal kırıklığı da cabası.
Hiç sevmedim ben bu işi... |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
benim anlamadığım flexin in yazılan mesajları okuyup okumadığı. domainzero artık USA dışından adam kabul etmiyor. kredi kartınıda para çekmek için istemiyor. işin aslı kredi kartlarında ki numaralar ülke bilgilerinide içerir. yani sen oraya kendi kredi kartını girince senin usa dışından olduun anlaşılacak. neden namezeroyu denemiyorsun?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!