|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
neye benziyor burasi!!
Beyler bayanlar , burasi warez sitesimi ya ...Neden halen bu tur sorular geliyor bu foruma?...Arkadasim yeni uye olmusun ilk mesajin ve sen warezle ilgili soru soruyorsun (kurallari okumadan hemde)...Hatta databasede bosu bosuna yer kapliyorsunda denebilir cunku sitenin adresini ogrenince yok olucaksan ha suda olabilir adresi ogrendikten sonra tabii yuz bulup baska programlarla ilgilide full version adresleri istebilirsin ...KURALLARI OKUYALIM LUTFEN!!! |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Türkiye
|
Şunu merak ediyorum, niçin herkes yıkıcı eleştiriler yapıyor? Niçin herkes karşısındakini kırmak için sözcüklerini özenle seçiyor? "Database'de boşu boşuna yer kaplıyorsun" ne demek? Yapmayın arkadaşlar...
Deliadam :: forum kurallarında açık bir şekilde yazmasa da burada tam sürüm yazılım adresi dağıtmak gibi yasadışı olaylar yasak. Bunun dışında her türlü bilgi paylaşımını ilgili kategorilerde yapabilirsin. Türkiye'nin en iyi ve en düzeyli forumuna hoşgeldin :) Sevgiler... |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
öncelikle selamlar. beyler yapmayın. bilgisayarınızdaki bütün programları gerçektende para vererekmi kullanıyosunuz.Ki öle olsa bile türkiyenin ekonomik durumu göz önünde bulundurulduğunda birçok kullanıcı internet için telefon ücretinden yakınırken böle bir duruma başvurmaları çok doğal diilmi?? benim amacım sadece türk ve dünya internet web dizaynına daha gözalıcı sayfalar yaratmak için bir yardım istemiydi ama bu kadar fevri hareket etmek bence çok yersiz.Neyse genede teşekkürler.
Bu arada flash'la ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.flash'la ilgili her konuda acizane bilgilerim herkese açık. çalışmalarınızda başarılar.
|
|
#5 (permalink) |
|
forum kurallarina biraz dikkat lutfen
forum kurallarinda konuyu soyle ozetlemisiz
bilerek yada bilmeyerek herhangi bir yerel, bölgesel yada uluslararasi kanunlari, anlasmalari, tüzükleri çignemek yasaktir. kisacasi warez, hack, vs. gibi istek ve mesajlarin forum icinde yer almasini hosgoru ile gormedigimiz gibi bu tur mesajlari iceren konulari da kapatiyoruz. forumun asil kurulus amacinin web tasarimi ve internet hakkinda bildiklerimizi paylasabilecegimiz bir ortam yaratmak oldugunu lutfen unutmayalim. umarim konuyu anlayis ile karsilarsin. belki forum kurallarinin okunmasi bir takim yanlis anlamalari ortadan kaldirir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!