Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » ttnet hacklendi..

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.06.2003   #11 (permalink)

manyak's Avatar

Yer: fethiye/muğla

helal olsun hackleyene.
Telekom haketti... Adam gibi hizmet vrseydi, internetten deli gibi para almasaydı bunlar olmazdı zaten.
Oh olsun...
manyak şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.06.2003   #12 (permalink)

Dryope's Avatar

Yer: Bursa
Sanırım bana cevap verme hakkı doğdu..

Arkadaşım bende aslında farklı bir şey söylemedim senin dediğinden adamlar görevini tam anlamıyla yapıyor filanda demedim. Bunu yapmadıklarını hepimiz biliyoruz...

Eft olan adamlara oluyor neden diceksin 3 uruş paraya çalışıp senin benim hacklediğimiz siteleri düzeltmeye güvenliğini sağlamaya bağlantının en iyi olması için çalışmaya uğraşıyorlar...
Bunu yapmak için çalıştıklarını biliyorum fakat birde işin bu tarafı var. Sen bir işçine yatırım yapması için izin vermessen adam her nekadar uğraşırsa uğraşsın bağlantının hepimizin istediği gibi olmasıını sağlayamaz..
Ayrıca işçine onu tatmin edecek miktarda para vermessen emin ol o adamda işini yapma isteğinden soğuyacak ve geçen günlerde yaşadığımız olaylar gibi şeyler yaşanacaktır....
Sizler hll olsun derken hiç düşünmüyorsunuz... Tepki vermek güzel bir şeydir. Adam dövmekte bir tepkidir. Mahkemeye başvurmakta neden güzel olan yolu seçmek yerine kötü olanı seçiyorsunuz ????
Şimdi adamlar açığı kapattı ne oldu onlara bir zarar verebildinizmi ? yoo bence hayır hiçbir zarar almadılar peki siz kendi zararınızı telafi ettinizmi o adam siteyi hacklediğinde ? bunun cevabıda hayır lütfen mantık çerçevesi içerisinde görüş bildirelim.
Madem böyle düşünüyorsunuz hll olsun filan diye benim artık söyleyecek hiçbirşeyim yok bu konuda. Sizin hll olsun mükemmel yapmış dediğiniz kişiler yüzünden millet işinden aşından oluyor...
sert_ünsüz yani olayı gerçekleştiren kişiyede eğer denk gelirde okursa die bir notum var aynı açık mit.gov.tr da var girsin onuda hacklesin ellerini öpecem.. Neyse konunun dışına çıktım sanırım..

Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar...
Dryope şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.06.2003   #13 (permalink)
HsT

HsT's Avatar

Yer: Karabük
@Dryope
bahsettiğin kuruluşta çalışan memurlar normal memurlardan çok daha fazla alıyor...annem ordan emekli çok iyi biliyorum bunu....
nereye kadar gider tepkisizlik sence...sert_ünsüz gitsin mahkemeye versin...komik duruma düşmezmi...bence yaptığı normal ve yaptıklarında haklı..
Alıntı:
Şimdi adamlar açığı kapattı ne oldu onlara bir zarar verebildinizmi ? yoo bence hayır hiçbir zarar almadılar peki siz kendi zararınızı telafi ettinizmi o adam siteyi hacklediğinde ? bunun cevabıda hayır lütfen mantık çerçevesi içerisinde görüş bildirelim.
sence hiç mi karşılık almadık...türk telekomun web sitesi saldırıya uğradı vb haberlerle insanların tepkisinin duyurulması neye yetmez...ayrıca kampanyalara katıldı ki çoğu kişi...
insanların amacı türk telekomda çalışan birine zarar vermek falan değil...kuyruğuna basan olursa saldırırsın..hepsi bi noktada toplanıyor ki TEPKİ..

ama şunu söyleyebilirim ki....bundan sonra, önceden olduğu gibi olmamalı...en azından türkiyede internetle çalışanlar bi çatı altında toplanmalı...sanal vb. ama mutlaka birlik olunmalı...başımızdakilere hatırlatılmalı.. (siyasete girmek istemem ama) iktidar ve muhalefet partilerimize seçimden önce çıktıkları programda karşılıklı verdikleri silikon vadisi sözü hatırlatılmalı..
biz üsteledikçe bi şeyler elde edebiliriz diye düşünüyorum...suçumuz bence susmak ve istememek..

saygılar
Old 23.06.2003   #14 (permalink)

Dryope's Avatar

Yer: Bursa
Ya ben anlatamıyorum yada söylediklerim anlaşılmak istenmiyor.

Arkadaşlar "hll olsun yürü be ne güzel yapmış" gibi tepkilerinizi sadece biz ve bizim gibi internetin iyi olmasına muhtaç kişiler duyuyor bunun dışında kimse takmıyor ne yöneticiler nede siyasetçiler ...

Bu adamlara tepkinizi ancak Mahkeme, resmi yürüyüş, basın açıklaması, vs... yoluyla duyurursunuz. Hangi ttnet yetkilisi Zoque.net e giriyor ? Varsa söylesin direk ortaya alıp taşlayalım (bu aralar moda) ...

Demek istediklerim umarım bu kez doğru anlaşılır...
Dryope şu an çevrimdışı  
Old 23.06.2003   #15 (permalink)

Murathan's Avatar

Yer: ISTANBUL
Boşver...yazdıklarım konuyu uzatmak için değil olaya farklı bir açıdan bakmanı sağlamak içindi...
Her zaman dürüst ol her zaman iyilik yap asla yalan söyleme ..

Mahkeme resmi yürüyüş felan..
Bunlar güzel şeyler böyle devam et yalnız yap bunları!
Birşeyleri değiştirecekse bahsettiğin şekilde tepki vermekte güzel ama bence örnekteki gibi bir olayıda fazla abartmaya gerek yok..
İçimizde biri serserilik yapmış bence iyide olmuş..
Boşver sen daha etkin yöntemler bulup bunları yapalım dersen ok..mutlaka birşeyler yapılmalı ama tepkisiz kalınmamalı...
Trafik kurallarına uymak güzeldir arkandan bir ambulans geliyorsa kırmızı ışıkta geçersin vs..
Murathan şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

hacklendi , ttnet

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 02:20.