|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ttnet hacklendi..
Geçtiğimiz günlerde hacklenen tt-net ana sayfası aradan kısa bir süre geçmesine rağmen bugün yeniden hacklendi. Aynı kişi tarafından hacklenen sayfaya aşağıdaki mesaj bırakıldı. TEKRAR UYARIYORUM ! - BU HAFTA ICINDE YURTDISI BAGLANTISI PROBLEMINE 1 COZUM GETIRMEZSENIZ TUM *.GOV.TR'LERIN AKIBETI SIZINLE AYNI OLACAK ! HEM DUNYANIN EN PAHALI ILETISIM UCRETLERINI BIZE DAYAT HEM KALITESIZ HIZMET VER HEM VERMEDIGIN HIZMETIN PARASINI TAHSIL ET HEM DE BECERIKSIZ OL YOK OYLE YAGMA ! re-hacked by sert_ünsüz LCV: sertunsuz@yahoo.co.in PS: Sitesi hacklendikten sonra dahi halen guvenlik onlemi almaktan aciz turk Telekom kurumu ve calisanlari Turkiye sizinle utanc duyuyor ! Konuyla ilgili linkler http://www.telekom.gov.tr/ http://www.daghan.net/ttnet-hack.gif http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~279134,00.asp |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
uçtu uçtu "telekom" uçtu...:) daha önce topic açılmıştı bu konuyla ilgili.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
telekomun sayfasi düzelmis ama bi kac kere hacklendi ya artık follos oldu.
bi daha hacklenir kesin.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bu kadarda acımasız olmayın lütfen bu bir marifet değil. Adamın yaptığını yani tepki verme olayını herkes yapıyor bunun daha resmi dilleri ve daha etkili olabilecek yöntemleri var. Bir yerde de okuduğum gibi olan sadece ttnet in çalışanlarına oluyor adamların suçu nedir, sitenin hacklenmesi onların ekmekleri ile oynamaktır.
Ayrıca farklı bir yönü daha var bu işin. TTnet sayfalarına sadece yurtiçinden girilmiyor ayrıca diğer gov.tr leride hacklemek tehtidinde bulunmak türkiye de yaşayan her türk vatandaşına hakaret ve türkiye cumhuriyetine karşı yapılmış bir harekettir. Ben de biliyorum ki ülkemizde herşey tersine ilerliyor ama bunu düzeltmek elimizde arkadaşımız siteyi hacklemek yerine daha iyi bir site veya şu an bulunan sitenin güvenliğini arttırmak için bir şeyler yapsaydı eminimki daha hayırlı olurdu. Ayrıca yaptığı şeyin çok basit ve bir lamer yöntemi olduğunu söylemekde gerekir. script-sniff herkesin yapabileceği çok basit bir yöntem. ISS 6.0 ın büyük açıklarından birinden yararlanılmış sadece (bunu kapatmak ttnet görevlilerinin elinde fakat nedense bir update olayını yapmıyorlar.) Neyse sözü uzatmadan bitireyim ben .. Pls bu arkadaşı övmek yada kınamak yerine onu doğru yola yönlendirmek için bir şeyler yapalım. Bu herkes için geçerli...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Yer: ISTANBUL
|
Merhaba geçiyordum uğradım olacak belki ama inanın öyle değil az zamanım var :)
forum insanları umarım iyisinizdir şu yazıyı görünce cevap yazmak istedim..
Alıntı:
2.Olan ttnet çalışanlarına oluyordur demişsin sonrada Alıntı:
zaten aldıkları parayı haketmiyorlardır! Öyleyse? Adam gibi çalışsınlar ekmeklerinden olmasınlar ve koltuklarını haketsinler.. Biliyormusunuz resmi kurumlarda salla başı al maaşı çalışan elemanlara gıcık oluyorum önlerinde devletin verdiği son model teknik imkanlar olupta hiç bir emek sarfetmeyen insanlar çok iyi maaşlar alırken burada yada dışarıda tanıdığım bir çok iyi eleman "dayı" sı olmadığı için sürünüyor... Neyse..Bu çok saçma dostum haketsinler alkışlarız ama haketmiyorlarsa bu onların sorunu... Alıntı:
Asıl o telekomdaki adamlar özel sektör devletle ne alaka (!) anlayamadım ya adamların avukatlığına gerek yok beceriksiz adamlar vesselam aldıkları parayla milleti soyuyorlar hiç değilse adam gibi yapsınlar işlerini o çalışanlarda özel sektör yada devlet farketmiyor haketsinler önce dünyanın kanunu bu !. Bu kadar duygusal takılmayın yoksa ezilirsiniz başka bir işe yaramaz biraz reel bakın olaylara yerini haketmeyen adamların yerinde burada pırıl pırıl harcanan gençler olabilirler öyle değil mi? Herkese iyi çalışmalar kolay gelsin beyler..Buradaki herkesi çok özledim kendinize iyi bakın... |
|||
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!