Zoque.Forum
»
Internet 18 inde Düzelecekmiş !!!
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ben bunu zaten hep düşünüyorum da
vesile oluyor bunlarda ![]() bu arada şu hacker ları acaip destekliyorum çünkü her hangi konuda negatif bir etki olmadan pozitif etki yaratmak çok zor, belki böylece ileri doğru bazı adımlar atılır, en azından anti hackerlar acaip prim yaptı şu 2-3 günde, kesin maaşlarına zam falan alırlar, ya da yeni iş bulurlar ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Heheh sen de kendine göre haklısın tabiki. Ama ne biliyim, bana bu tarz yaklaşımlar hep pes etmek gibi gelmiştir. Neyse..
Aslında hackerlığın desteklenecek bir yonu olmadığını düşünmek ile beraber, şu senin de bahsettiğin son eylemler gerçekten pozitif etkiler yarattı. Düşünsene adamlar hack'liyor biz de "Aferin, iyi yapmış" bile diyoruz. Normal bir zamanda böyle bir tepki verebileceğimizi düşünebiliyormusun? Anti-hacker olayı da ayrı bir bakış açısı tabi ![]()
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Dün bağlantı yok denecek kadar kötü idi...
Bugün hayal görüyormuşçasına bir hız söz konusu... Allah hayır etsin ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!