»
el yazımı font yapmak istiyorum
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: nicomedia
|
el yazımı font yapmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
font Creator programı ile kendi el yazınızı font yapabilirsiniz.
Bunun için ya oturup bir grafik programı ile tek tek harflerinizi çizeceksiniz ya da daha doğal olanı aralarına boşluk verip bir kağıda düzgünce yazdıktan scan edeceksiniz. Sonra her bir harfi tek tek fontcreator a aktaracaksınız. Zor değil ama biraz uzun sürüyor.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Pardon bir de webde göstermek vardı.
Dosyayı harddiskime kaydedip inceledim. Açıkçası yıllardır yazdığım hikayeleri web de el yazımla nasıl yayınlarım diye arıyordum . Bu olayla bende çözdüm. Dosyayı harddiske kaydedince prillo.CSS yi açıp bakın . @font-face { font-family: Chris Pirillo; src:url(http://chris.pirillo.com/CHRISPI1.eot diye giden bir satır var. Dikkat ederseniz adam fontunu kendi yapmış ve yüklenmesi içinde siteden url sini de vermiş. Sanırım olay bu. En kısa zamanda deneyeceğim ve şunu bilin ki en az sizin kadar ben de bu örneğe bayıldım.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yardım edeyim dedim ama konu daha önce geçmiş. Düzelten ve hatırlatanlara teşekkür ederim.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
niye bu kadar alıngansınız.
fazla uğraşmadan direk link verdik sadece bilgiye kolay ulaşabimeniz için. bazı şeyleri aramada bende zor buluyorum (hatta arama bölümünü sevmiyorum )kolay gelsin. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!