|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: fethiye/muğla
|
Bence en iyisi DW kod bölümü kodları renkli gösteriyor diğer Arayüzü zaten açık seçik. Yeni başlayanlar bile hiç zorlanmadan kullanabilir. Ayrıca extension denen eklemeleri var, bu eklemelerle işleriniz çok daha kolaylaşıyor. Extensionlar için internette bir sürü kaynak var. www.macromedia.com www.dreamweaver.com www.kaosweaver.com gibi. Bence DW den iyisi yok...
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bende @AnIL belirtmiş tekrar belirtmek isterim Kod Editör kullanan arkadaşlar EditPlus ile tanışmamışsa çok şey kaçırmışlar.
Süper bir olay kesin olarak tavsie ederim. DW de kod yazarken DW benim yazdığımdan yavaş yazıyor maalesef. Editplus en dandik makina da dahil süper bir performans sergilemekte. Bir de bir çok bilinmeyen özelliği var onlarda iyice kurcalanmalı.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Dreamweaver çok iyi bana göre Editplus kullanıyordum eskiden, son versionlarını inceleme fırsatı bulamadım askere gitmeden önce ASP.net vb.net c# gibi dillerde desteği yoktu şuan varmı bilmiyorum ama o zamananı teknolojilerini destekliyordu, basit ve hızlı bi yapısı var.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!