|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Tasarım aşamasında : PhotoPhust 7.1
HTML'ye geçerken : DW MX, NotePad, EditPlus Vazgeçilmez Browser : IE 6.1 Extralar : Önizleme : opera, netsçeyp 7 Gerektiğinde : Swift 3D, flash MX, Freehand MX Her daim sikrinşatır'ım : SnagIT Saç düşmanı : Corel CnockOut 1,5 Animated Gif Ustası : ImageReady 7.1 font Yönetim Başkanı : Adobe Type Manager Deluxe sanırım bunlarmış benim sağ kollarım
|
|
|
#24 (permalink) |
|
zuppes, max ile tasarımın tamamı yapılamaz tabii, ama max ile yapılan bazı objeler webde kullanılabilir..
aslında max ile 3 boyutlu (gerçek manada 3 boyutlu) web siteleri de yapılabiliyor. WRML plug-in'i yüklendiği zaman max ile yaptığın scene'leri web'e gömebiliyorsun, üstelik, etkileşimli animasyonlar da oluşturabiliyorsun, pek de güzel oluyor. Ancak ekran kartını oldukça yoruyor, üstüne üstlük plug-in'ini yaklaşık 2 mb olduğundan kullanıcıları pek hoşnut etmiyor. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
fireworks'de tasarim yapiyorum. vektor araclarina cok elim ali$ti, yazilari iyi ayarlayamiyor fw, cok uzun surede render ediyor onu sevmiyorum.
yalniz Dreamweaver MX'e buyuk tepki gosterdim ilk kullandigimda, yazdigi kodlar frontpage'e donmu$, gayet bloated bir arabirim ve yava$ cali$iyor. ben halen fireworks 3, Dreamweaver 3 kullaniyorum, yenilerinin eksileri, getirdikleri yeni ozelliklerden daha agir basti. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!