|
|
#41 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
![]() Visual Studio konusunda ise, kodlama konusunda pek bir rakibi yok, ancak arayüz konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum, elle bir tablo yapmak bile alabildiğine eziyetli...
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Notepad + Paint Shop Pro + Photoshop (Sadece PSP'de yaptığım gif'leri daha kaliteli kaydedebilmek için kullanıyorum.)
neden derseniz diğerlerini öğrenmeye üşeniyorum ![]() Ha bir de bu aralar Cruel'in gönderdiği Metapad'i denemekteyim Notepad'e çok benziyor ama ek özellikler konmuş benim en sevdiğim de arka fon rengini değiştirebilmek oldu beyaz üstüne siyah yazılara bakmaktan gözlerim bozuldu çünkü eheh. Mesaj ZuLuuuuuu tarafından 26.09.2003 (09:22) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
evet buraya önceki bıraktığım mesaj sırasında bende metapad'i dahaca keşfetmemiştim
şimdi notpad yerine onu kullanıyorum. madem sözü geçti herkez yararlansın;metapad 3.5 full ayrıca kodları girerken hızlanmak için kullandığım dw yerine editplus adlı programı elde ettim. birde cuteftp yükleyince cutehtml light bedava geldi, arada bir onuda kullanıyorum. çok pratik ve gereksiz hiçbirşey bulundurmuyor. tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Notepad tam bir felaket notepadde sayfalarda view-source bile yapmıyorum ben ve inasnların nasıl bir amaca hizmet edip notepad kullanabildiklerini aklım almıyor
![]() Kodlar biraz uzasın kaydetmesi açması bile sapıtıyor. Kısa yol tuşları yok sayılır ![]() Gerçekten kod yazan bir insanın notepad kullanması, gerçek dünyada mazoistlik gibi tanımlarla eşleştirilebilir ancak ![]() Neyse bende fanatiklik seviyesi Editplus var hangi dil olursa olsun C ve C++ (bunlar için Visual Studio biraz daha iyi gibi aslında ama IDE esprisi yüzünden), ASP, VBScript, JS vs. hepsinde gördüğümün en iyisi. DW kullandığım dönemlerde code editor olarak editplus ayarlıydı editplus a atlar kodu yazar sonra tekrar DW nin görselliğine dönerdim. Yani kısacası siz siz olun Notepad ile ömür tüketmeyin
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
aslında tercihten çok, yaptığınız HTML kodu zaten kafanızda kurabiliyor, hayal edebiliyorsanız notepad ile çalışmak çok da zor değil. biraz parmak egzersizi oluyor o kadar ![]() elbetteki -yani kendi açımdan- tüm bir siteyi notepad'de yaptığım hiç olmadı, bunun için DW kullanıyorum, ama düzenleme gibi işlemlerde pratik olduğundan notepad kullanırım. DW kullandığımda zaten çoğu zaman Show Code bölümündeyim, sadece nesne ekleyeceğim zaman Show Design bölümündeyim. Visual Studio kullandığımda ise zaten Design kısmına hiç uğramıyorum bile...
|
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
Yer: ISTANBUL
|
Alıntı:
Bazen bakıyorumda ; -"Kod yazarken Notepad kullanırım" diyorlar... Bende; - "Allah Allah" diyorum .. Sonradan öğreniyoruz yukarıda ki arkadaşın dediği gibi genelde.. Yahu iyide o zaman adını niye zikrediyorsun notepad diyorsun anlamı yok çünki sen komple kodlamayı başka editörle yaptın.. Bizim işyerinde bir arkadaş vardı işe başlamadan böyle derdi çalıştığı müddetçe bir defa notepad açtığını görmedim.. Karizma olsun torba dolsun hesabı notepad diyor herkes açanda açmayanda .. Not: Absconder kusura bakma sana cevap gibi oldu ama bu genel bir yorumdu sen değil bir çok kişi notepad dediği için böyle bir yorumda bulundum..(Gerçekten kullanan ve bu şekilde çalışanlara değil lafım söz meclisten dışarı ayrıca ... )Bende kodlamalarda aynen senin yaptığın gibi yaparım açarım notepad'i editlerim düzenlerim ufak tefek şeyleri çünki o an onunla çalışmam işim için bana zaman kazandırır... Bu arada araçlar; Photoshop / Fireworks Macromedia DW flash vs.. edit düzenlme vs.. saymıyorum.. İyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!