|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: LND
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
İnatçı outlook
Alıntı:
Kesin Tanı : Outlook iframe destekler Tedavi : iframe desteklemeyen outlook'u işaretleyip, herhangi bir şubuo paketi ile ovalamak. Kendimce daha da ileri gidip, dinamik bir PHP sayfası gönderiyorum ( iframe ile ) bu da çalışıyorrr.. Yüce rabbim bu bu iframe'i bizi kullansın diye yaratmış yaww...
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
'gıcık patron' ve çalıştırdığı çocuklardan özür dilerim.. |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
http://forum.zoque.net/showthread.ph...5029#post85029 mesajımda outlook' un iframe destekleyebileceğini anca bunun bir sonraki versiyonda çalışmayacağını belirttim. Diğer bir konu işu ki web tabanlılarda iframe desteklemez bunu da belirttim. Hotmail, Yahoo vs. bunu deneyebilirsiniz. Özellikle de bu kadar kişinin POP3+Outlook (iframe destekleyen hali) kullanmadığını düşünürsek. Bu biraz yanlış bir kullanım olur. Ancak ben kullanacağım nitekim kullanıyorum dersen tabii ki bir şey diyemeyiz. Ben bunun sağlıksız bir yöntem olduğunu ve hiç bir standarta uymadığını sadece kısıtlı bir kiteleye hitab edeceğini belirtmeye çalışıyorum.
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bana kalırsa...
bu tipte bir olay yapılacaksa sadece outlook kullanıcıları göz önüne alınıp yapılmamalı. iframe desteklesin veya desteklemesin. bu ie'ye görebi site hazırlayıp, netscape'te ne olursa olsun demeye benziyor. ki browser olayı ile outlook'un kullanım yüzdeleri arasında da çok fark var. sonuç: mail gönderilimlerinde <HTML>, <xhtml>, <frame>, <frameset>, <iframe>, <script>, ... kullanılmamalıdır ve çözümler bu şekilde düşünülmemelidir.. extarnel resme link vermek çözüm olabilir fakat emai programları göz önüne alınırsa çok geçerli bir çözüm olmayacaktır (cache probleminden dolayı) vs.. vs.. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
@soul neyi anlatayım ki çok basit bir kaç tekniği var aslında bir çok yoldan yapılabilir.
Birincisi DB ye verirsin içeriği ve Db ye pass filan koymassın mail açıldığında veriyi çeker gösterir bu 1. yol. (güvenliksiz) Bir ikincisi yine DB de tutarsın veriyi degistirdiğinde public bir dosyanın icine yazdırırsın PHP ile maili okuyan kişiye en son düzenlenmiş hali gözükür... Daha bir çok yol var... sorun sanırım senin iframe yada bazı tagşlaroı çalıştıramamandan kaynaklanıyor.. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Bir de iframe taglarını çalıştıramamanın benim sorunum olduğu kanısına nasıl varabildin buna da çok şaşırdım. Yani bu global değil sadece bana ait bir olay da ben,im haberim yok ?
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Aynı sorunla karşılaştığımda şık olmayan ama kesin olan bir metoda yöneliyorum. Değiştirme olasılığı olan bir bilgi içeriği varsa hem kullanıcının mail boxı şişmesin diye, hem de kontrol kullanıcı da olsun diye Maile bir giriş yapıp alta link veriyorum . Lütfen okumak için tıklayın şeklinde ve bir web sayfasına yönlendiriyorum O sayfayıda no-cache taglarını ekliyorum.
Biliyorum tam bir cevap değil ama bu kadar uyumsuz browser için işimi şansa bırakmıyorum. Tek eksi tarafı kullanıcının tıklamama ihtimali.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!