|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Mail Icerigi Update Olur Mu?!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
mail içeriğinide güncelleyemezsin ancak resmi güncelleyebilirsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
sadece resmi güncelliyebiliyoruz; o zaman yapmamız gereken resmi kodlarla oluşturmak; PHP'de gd library ile bunu yapabiliyoruz; yani istediğimiz içeriği resime yazdırabiliyoruz; ayrıca sanırım register.com'du whois çıkışını resim olarak veriyor; ben genelde resim mi değil mi anlıyamıyorum
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
tam olarak ne yapmak istediğini daha detaylı olarak açıklarsan sorununa farklı çözümler üretebiliriz belki de.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Anl dediğin doğru ancak onun için tüm e-mailin tek bir resimden oluşması gerekiyor bu şekilde yaptıktan sonra zaten PHP ye falan gerek yok çek screenshot değiştir screenshot ı
gibi.Ancak tabii ki dinamik isteniyorsa dediğin mantıklı.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
belirmiştim gerçi, niyetim şu..
bi mail atıyoruz diyelim.. sonra text'te bi güncelleme (ya da düzeltme) yapmak gerekiyor.. aklıma, imajları server'a 'bağlamak' gibi metinleri de server'den indirmek fikri geldi.. mail'i oluşturan tüm kodları (HTML, ASP, vb..) server'dan okusa diyorum giden mail.. böylece, yapılan değişiklikler mail'de de güncellense.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
böyle bir şey olsa;
- sen bana niye mailinde böle bişi dediiin -- demedim sen yanlış okumuşun bak yinee (pis cocuk deiştirir yeniden) - aaa evet dememişiin özür dileriim şeklinde uyuz durumlara yol açardı; ki bu bir yönü; ayrıca şirketler arasındaki mail trafiğini düşünmek gerek..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!