|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
Menü yardımı acele
Ben 1 menü sistemi istiyorum basınca aşağı doğru açılan 1 menü istyiyorum ama java script olucak mesela genel diye bir button basınca alta başlıklar açılacak bunu nasıl yapıcam gerçekten çok acele... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
telasa hic gerek yok
http://www.hotscripts.com/JavaScript...ion/index.html arama motorunda menü, dhtml... gibi anahtar kelimeler kullanarak daha önce forumda yer almis olan eski konulara ulasabilirsin. arsiv bölümüne de bakmayi ihtmal etme.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
ya ben bunları açamadım sitede çok karmaşık bana açıklamalı lütfen yarın 3 e kadar bitmesi lazım üstüne gelince tek bir button aşağı doğru açılıcak aşağıdada linkler var lütfennnnnn çok lazım admin sen açıkla hadi ya ingilizce anlatıo 1 de dosyalar çora gibi
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Egemen bazı şeyleri araştırarak halledersin.. Bizden istediğin şeyi arkadaşlar yapmış sana en güzel menülerin adreslerini vermişler.
Sen biraz kurcalarsan emin ol ki yaparsın o kadarda zor şeyler değil bunlar... Anlamadığın nokta nedir o menülerde sen söyle bizde cevaplayalım.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!