|
|
#1 (permalink) |
|
Site ismi önerisi
Selamlar, Uzun zamandır kendi kişisel sitemi yapmak istiyordum. Kısmet bugünlereymiş. site genel olarak şu konuları içerecek; + Her yönüyle Atatürk - fazla söze gerek yok (: + Hayata dair Hikayeler (anlamlı hikayeler) + Şiirhane (sevdiğim seçme şiirler) + Kitabevi (okuduğum kitapların özet bilgileri) + Özlü Sözler (konulara göre indekslenmiş sözler) + Zamandizin (aylara göre önemli olaylar) + Güncem (benim yazılarım) ... Ve aklıma esen herşeyi dolduracağım bir site... Siz bu işi bilenlere birkaç sorum var: 1- site ismi önerebilir misin? (mesela ben evrenkent ismini istiyordum ama alınmış maalesef ): 2- Şu an düşündüğüm bir isim e-halim.net/com ... Sizce "e-halim" size neyi ifade ediyor ve önerir misiniz? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
e-halim.* bence kötü bir isim degil.. hatta ben baya sevdim..
1. e-posta daki ki e'nin kattığı anlam.. 2. ismin -e halinin kattığı anlam.. 3. kişisel bir site olduğunu belirten bir isim.. güzel bir isim.. evrenkent bende yeni bir apartmanlar topluluğu fikrinden başka birşey uyandırmıyor. yaşarken.. pamukkent..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
evet haklısın troddler.. ilk bende öyle düşündüm ama tek uyanık ben değilim
alınmış... Bu arada pixage'in ısrarı üzerine www.evrenkent.gen.tr adresini aldım. Bilmiyorum iyi mi yaptım
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Evrenkent
Evrenkent kelimesi, Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu tarafından, Türkçe'ye sahip çıkmak adına, üniversite (university) kelimesine Türkçe karşılık olarak türetilmiştir.
Yani kişisel site için bu ismi alarak bilmiyorum iyi mi yaptın?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
çok haklısın istemci.. Zaten esinlenme noktamda oradan kaynaklandı. Sayın Oktay Sinanoğlu'nun eşsiz dehası ile bulduğu kelime muhteşem bence.. Bütün evreni saran bir kent = üniversite... Muhteşem!
Eğer bu siteyi bir üniversite diye düşünürsek (hayat üniversitesi) ve içini çok güzel şeylerle doldurursak zannedersem bir int. üniversitesi kurmuş oluruz Haksız mıyım?
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Kesinlikle haklısın. Umarım evrenkent.gen.tr, kişisel bir site olarak başlar ve ileride ismine yaraşır bir içeriğe de sahip olur. Ki, sitenin şu andaki bölüm isimleri de oldukça yaratıcı. Mesela ben zamandizin'i şimdiden acayip sevdim. En kısa zamanda ziyaret edebilmek dileğiyle. Başarılar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!