|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
scrollbar'lari kaydirmak
merhaba, yine aradim ve bulamadim, sorayim dedim. scrollbar'lari olan bir sayfanin nasil kendiliginden scroll etmesini saglarim? bunun icin CSS kullanmak istemiyorum, tek amacim, ornegin bu sayfanin, belirli bir hizda otomatik olarak a$agi kaymasi. surekli renkli scrollbar'la ilgili yazilar buldugum icin bu konu hakkinda bilgi edinemedim. $imdiden te$ekkurler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Kod:
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> function roll() {stopper=setInterval("kay()",100);} function kay(){ a=this.document.body.scrollTop; this.scrollBy(0,1); b=this.document.body.scrollTop; if (a==b) {clearInterval(stopper)} } </script> Kod:
<Body onLoad="roll();"> Kolay gelsin
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
" this.document.body.scrollTop; " taki
scrollTop 'ı Left veya right yaparak bi dene, Denemedim ama çalışır sanıyorum.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
Kod:
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> function roll() {stopper=setInterval("kay()",100);} function kay(){ a=this.document.body.scrollLeft; this.scrollBy(1,0); b=this.document.body.scrollLeft; if (a==b) {clearInterval(stopper)} } </script> <Body onLoad="roll();"> scrollTop veya scrollLeft sayfanın nerede durdurulacağını hesaplamak için kullanılmış. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!