Zoque.Forum
»
.com.tr alımında şahıs firması
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
.com.tr alımında şahıs firması
şahıs firması için .com.tr almak istersek,
Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi" veya "Ticari Sicil Belgesi" veya "Oda Sicil Kayıt Sureti" veya Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret ünvanı ilanı, bunların hiçbiri yok şahıs firmasında, adamlar isimlerini tescil ettirmisler ama örneğin ahmet kırtasiye ise sirket adı bu adamlar ahmet adını tescil ettirmisler ama benden istedikleri ahmetkirtasiye.com.tr, üstelik kartvizit, antetli kağıt vs.lerini bastırmışlar bu şekilde. bu belgelerin dışında şahıs firmasına .com.tr almak için ne tür bir belge kullanabilirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bende 1 haftadır kendi şirketimi kurmakla uğraşıyorum bürokrasi ömrümden ömür götürdü. Umarım sorun çıkarmazlar hizir çünki artık evraklara bakan her memura potansiyel dedektif gözüyle bakıyorum. Adamlar hata bulunca seviniyorlar ve koşuşturma yeniden başlıyor bizim için... Kolay gelsin sana!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Marka tescili yaptırmanı istiyorlar örneğin bir müşterimizin kristalcam isminde bir ltd şti 'si vardı ama camex adına da marka tescil belgesi bulunuyordu. Kendisine camex.com.tr ve kristalcam.com.tr 'yi bu şekilde alabilidik. Marka tesciliyle sanırım patent büroları uğraşıyor fakat pahalı bir iş olduğunu duydum.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Hizir'cim bak güzel kardeşim
![]() Abicim şahış firması ise. Gidiyor müşterin bağlı bulunduğu Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ne alıyor bir faaliyet belgesi. bu belgede ünvan ve ıvır zıvır şeyler yazıyor zaten. Bir de garanti olsun diye Vergi levhasının fotokopisini çektiriyorsun. Bu 2 belgeye ek olarak Alan Adı Başvuru formunu doldurup, müşterinin antetli kağıdına basılmış halde çıktı alıp imzalattın mı olay biter. E bunların sonrasında da belgeleri göndermek kalıyor. Kolay gelsin
|
Zoque'a hoşgeldiniz!