Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Dns Yönlendirmesi ile ilgili Bazı Sorunlar...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 01.11.2000   #1 (permalink)

Yer: Istanbul

Merhaba Sayın forum üyeleri ve yöneticileri...

-----------------------------------------------
Sorunum şuki.. Softcomca'dan yaklaşık 1 yıl önce , bir hosting hizmet aldım, daha önceden domainim register oldugu için , transfer yaptım , hostingi ilk olarak ücretsiz bir servis olan virtualave'den aldım.. Softcomca'ya transfer yaptıktan bi kaç ay sonra softcomca'dan memnun kalmadım ve başka bir yerden hosting hizmeti almaya başladım , fakar networksolutions'dan bir türlü dns yönlendirmesini yapamadım.. Şimdi..

1- Tecnical Contact Softcomca gözüküyor ..
2- Administrator Contact benim , Dns yönlendirmesi yaparken tecnical contact'an herhangi bir onay alınıyormu..
3- Herhangi bir şeyi yanlış yapmadıgıma eminim , daha öncede dns yönlendirmesi yaptım , ve başka kişilerede yaptırttım acaba bi yerde hatamı yapıyorum diye... Maalesef henüz değişmedi..
4- Network Solutions'da şu an bir problem varmı acaba bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

-- İkinci bir konu ise , İstanbul Kadıköy'de hosting firması olarak faaliyet gösteren bir şirketten , bir hosting hizmet aldık.. hosting hizmetini bir okul derneği için almıştık.. Bu hosting firması domain'i register ederken sadece tecnical contact'a değil admin... contact'ada kendi bilgilerini girmişler böyle bir hakları olmadıgını biliyorum , bizim o andaki dalgınlığımıza geldi kontrol etmedik.. Neyse bu hosting firması sonra öğrendikki herhangi bir yerden dedicated serverı falan yok kendi dns'leri yok.. Sadece Softcomca'dan kendi kredi kartlarıyla hosting hizmetini alıp üzerine belli bir oranda kâr ekleyerek kendilerini hosting firması olarak gösteriyorlar..Bu firma ile ilişiğimizi kestikten sonra domain register bilgilerinin değişmesi istedik ( admin conctact ve dns ) ama tam 2 aydır uğraşmamıza rağmen değiştirmediler, uğraştıklarını ama olmadıgını söyliyorlar o domaininde tecnical contact'ı Softcomca ....Acaba Softcomca'dan kaynaklanan bi durummu var ...

Ve bu kAdıköy'deki firmadan şu an illet gelmiş durumda ... adamlar çok ciddiyetsiz...neyse bu firmanın ismini açıklama gereğini duymuyorum ama illakide açıkla derseniz sanırım forum kuralarını birazcık ihlal etmiş olurum .

Böyle bir sorunu olan başka bir arkadaş varsa karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak isterim ..Biraz uzun oldu ,zahmet edip okuyanlara şimdiden teşekkürler...

Kolay gelsin...

--------------------------------------------
TOGETHER FOREVER F.B
--------------------------------------------

aykara şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 02.11.2000   #2 (permalink)

Yer: Ankara,Turkey
abi

http://www.mydomain.com 'u dene.. okadar uzun yazmısın okuyamadım

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

sorunlar , bazi , ilgili , yonlendirmesi , dns

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 03:15.