|
|
#1 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 11.10.2000
Yer: Istanbul
Mesaj: 54
|
Merhaba Sayın forum üyeleri ve yöneticileri... ----------------------------------------------- Sorunum şuki.. Softcomca'dan yaklaşık 1 yıl önce , bir hosting hizmet aldım, daha önceden domainim register oldugu için , transfer yaptım , hostingi ilk olarak ücretsiz bir servis olan virtualave'den aldım.. Softcomca'ya transfer yaptıktan bi kaç ay sonra softcomca'dan memnun kalmadım ve başka bir yerden hosting hizmeti almaya başladım , fakar networksolutions'dan bir türlü dns yönlendirmesini yapamadım.. Şimdi.. 1- Tecnical Contact Softcomca gözüküyor .. 2- Administrator Contact benim , Dns yönlendirmesi yaparken tecnical contact'an herhangi bir onay alınıyormu.. 3- Herhangi bir şeyi yanlış yapmadıgıma eminim , daha öncede dns yönlendirmesi yaptım , ve başka kişilerede yaptırttım acaba bi yerde hatamı yapıyorum diye... Maalesef henüz değişmedi.. 4- Network Solutions'da şu an bir problem varmı acaba bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.. -- İkinci bir konu ise , İstanbul Kadıköy'de hosting firması olarak faaliyet gösteren bir şirketten , bir hosting hizmet aldık.. hosting hizmetini bir okul derneği için almıştık.. Bu hosting firması domain'i register ederken sadece tecnical contact'a değil admin... contact'ada kendi bilgilerini girmişler böyle bir hakları olmadıgını biliyorum , bizim o andaki dalgınlığımıza geldi kontrol etmedik.. Neyse bu hosting firması sonra öğrendikki herhangi bir yerden dedicated serverı falan yok kendi dns'leri yok.. Sadece Softcomca'dan kendi kredi kartlarıyla hosting hizmetini alıp üzerine belli bir oranda kâr ekleyerek kendilerini hosting firması olarak gösteriyorlar..Bu firma ile ilişiğimizi kestikten sonra domain register bilgilerinin değişmesi istedik ( admin conctact ve dns ) ama tam 2 aydır uğraşmamıza rağmen değiştirmediler, uğraştıklarını ama olmadıgını söyliyorlar o domaininde tecnical contact'ı Softcomca ....Acaba Softcomca'dan kaynaklanan bi durummu var ... Ve bu kAdıköy'deki firmadan şu an illet gelmiş durumda ... adamlar çok ciddiyetsiz...neyse bu firmanın ismini açıklama gereğini duymuyorum ama illakide açıkla derseniz sanırım forum kuralarını birazcık ihlal etmiş olurum . Böyle bir sorunu olan başka bir arkadaş varsa karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak isterim ..Biraz uzun oldu ,zahmet edip okuyanlara şimdiden teşekkürler...Kolay gelsin... -------------------------------------------- TOGETHER FOREVER F.B -------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 14.07.2000
Yer: Ankara,Turkey
Yaş: 24
Mesaj: 184
|
__________________
ugurcan.com |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!