|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Giresun
|
Buton linkine confirm
Bir linkin onclick olayına aşağıdaki gibi bir sorgu koyabiliyorum. <a href="gidileceksayfa.ASP" onclick="return confirm('Gitmek istediğinden emin misin?');">Git</a> Eğer soruya tamam dersen gidiyor. İptal dersen gitmiyor. Ben bunu bir butona nasıl uygularım. Butona link vermek için parent.location kullanıyorum diyelim. <button onclick="parent.location='gidileceksayfa.ASP';">Gi t</button> yada <input type="button" value="Git" onclick="parent.location='gidileceksayfa.ASP';"> Ben bu butonun onlick olayına nasıl yukardaki confirm sorgusunu eklerim. Yani butona tıklandığında gitmek istediğinden eminmisin diye sorsun. Tamam dersem gitsin. İptal dersem gitmesin. Şimdiden teşekkür |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
<button onclick="JavaScript:if (confirm('Gitmek istediğinden emin misin?')) location.href='gidileceksayfa.ASP';">Git</button>
çalışır, input için biraz saçma olsada aynı mantık çalışır... Kod:
<button onclick="JavaScript:if (confirm('Gitmek istediğinden emin misin?')) location.href='gidileceksayfa.ASP';">Git</button>
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|