»
Internet Explorer ile ilgili..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Internet Explorer ile ilgili..
hERKESE SELAM, internet Explorer'DA YENI BIR BOS SAYFA ACTIGIMDA AYNI ANDA 2-3 ADET POP-UP MENUSU ACILIYOR. program EKLE-KALDIRDAN SUPHELI GORDUGUM PROGRAMLARI SILDIM AMA sorun HALA DEVAM EDIYOR.. AMA BU sorun SUREKLI OLMUYOR... DIGER YANDAN WINDOWS UPDATE ETTIGIMDE BU SORUNA ILISKIN BIR GUNCELLEME BILGISI ALDIM. YANI TARIF ONA BENZIYORDU... BILGISAYARI GUNCELLEDIGIM ZAMAN BIRKAC GUN sorun OLMADI AMA SU AN SOURN DEVAM EDIYOR
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Konu casusu yazılım spyware lar ile ilgili olabilir hatta %90 o şekilde;
http://ferruh.mavituna.com/article.asp?218 adresinde konuyu detaylarıyla anlatmaya çalıştım, temizleme vs. yöntemleri de geçiyor. Ek olarak bu yolla işini halledemediysen bir de antiviruas programı dene. Son olarak tamamen büyük harflerle yazmassan seviniriz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
@soul
teşekkürler.. şimdi okuyacağım... Yazı konusunda haklısın.. Yurtdışındaki arkadaşlar ile yazışırken TR karakter kullanmamak için çabalıyorum.. Yurtiçindekiler ile yazışırken bazen unutup gidiyorum.. O anıma denk gelmiştir.. Hatırlattığın için TEŞEKKÜLER
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!