|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
:)
Bende Elimden Geldiğince Yardım ederim Tabi Grupta bizede yer verilirse
Kalın Sağlıcakla,Uğurcan
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
E hadi..:)
Gene 80 tane mesaj icinde girla fikir atilmis ortaya, ama adim atan yok piyasada. Napim bi tane daha mi kokteyl ayarlim :PpPp
Girisimci bi ruha sahip olmak kusel be..Sindi birileri bisiler desin ben varim hadi yapalim desin; en azindan benim haricinde ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
hazir olanlar:
- hosting - tasarim yapim asamasindakiler: - programlama. (army sen bizim "yapiliyor" mesajimizi gormeden baslamissin sanirim ama iyi de olmus hangi programi daha kaliteli bulursak onu kullaniriz. veya daha onemli islerim var dersen onlara devam edebilirsin.) - isim bulunmasi (iste burda yardim lazim) tamamlaninca: - ekip kurulmasi. - sitelerimizden destek verme... tasarimi yapanin, programlamayi yapanin, proje fikri koyanin veya hostingi saglayanin borusu öter durumu bize gelmez. ekibi burada birlikte olusturacagiz. sessizce ve habersizce bu projeye baslamis ve yarilamis olmamizin nedeni zaman kaybetmemek, üzerinde yapilacak bos konusmalari engellemek, bir ekiple yürütülecek projelerin hayata gecirilmesi konusunda örnek teskil etmekdir.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
güven
merhaba, sevindim son mesajları görünce. güvenilir ellerde projenin bitime yaklaşması beni çok sevindirdi, heyecanla bekliyoruz. kolay gelsin herkese.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!