|
|
#1 (permalink) |
|
|
merhaba sayfama sayfama ufuk.damla.com dan bir maillist cgisi ekledim cgi iyi çalışıyor bir özellik dışında mail yollamıyor sayfam tripodtan ve sanırımcginin başına mail yolu denen bişi yaılıyormuş benimki yanlış olabilirmiş bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler icq 69650658 mail cakabos@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
serverin sendmail yeri yanlis girilmis olsa idi hicbir sekilde mail atamazdi. "bir ozellik disinda" dedigine gore bunu göz ardi ediyoruz.
http://www.solutionscripts.com un "powerlist" ini oneririm buyuk ihtimal kodda hata var. free script ise paste et kodu inceleyelim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
>> cgi iyi çalışıyor bir özellik dışında mail yollamıyor <<
Eğer cgi normal çalışıyorsa, bence yapman gereken birkaç ayarı yapmayı unuttun. Bunun için tripod yardım sayfalarını incelemen, mailini serverdan otomatik olarak gönderebilmene yardımcı olacak mail programının adresini alman ve kodu değiştirmen gerekiyor. programının içinde şu şekilde bir kod olmalı: $mailprogrami = 'serverdaki/mail/programi/adresi'; Eğer kullandığın programın tam isminin ne olduğunu öğrenebilirsem, daha kolay yardımcı olabilirim. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
selam b iraz daha bilgi
maillist ufuk.damla.com dan alınma. adamlarda aynını kullanıyor. mail yollandı diyor ama kimse mail almıyor sorun bu ekleme yada çıkarma yapıyor. bende diyorumki acaba mail yolu diye bir şey var omu yanlış. ayrıca power liste bakacam.
birde kodu yazayım size #!/usr/bin/perl $name_list = "E-mail Listesi"; $sizin_emailiniz = "cakabos\@yahoo.com"; $mail_prog = "/usr/local/bin/sendmail"; sanırım burda bir sorun var |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!