»
Video edit (ama farklı edit)
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Video edit (ama farklı edit)
selamlar. yapmak istediğim bir tasarım var.. 3 katlı bir binanın (yönetim odası 3. katta dersek) yönetime tıklandığında merdivenlerden çıkılıp yönetim odasına gidilmesi..flashla yapılıcak. yanlız şöle bir sorunum var.. görüntülerin daha çok karikatürsel olması gerekiyor. binanın videolarını çektim.. onları jpeg olarak yapıp tüm jpegleri de oturup çizmek açıkçası baya da zor geldi. video 'yu resim resim extract ederken böyle karikatür yada siyah-beyaz çizim gibi efek verebilecek bir program varmı ? umarım anlatabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
Ben ce after effects daha kolay ve her yonden cok guclu bir program.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sanırım www.thespybar.com adresinde sayfa geçişlerinde kullanılan, bar içerisinde gezinme olayı, senin istediğin tarzda birşey...
Bu tarz bir animasyon için bildiğim kadarıyla mekan 3 Boyutlu bir modelleme programıyla tasarlanıp/modellenip, kamera hareketini de burada yapıp, filmi detayı olabildiğince düşük olarak (dosya boyutu nekadar olsun istiyorsan) o programın flash export pluginiyle export etmek gerekli.. Bu yöntemle tamamen vektör bir animasyon elde edeceksin, jpeg veya giflerle çalışırsan, akıcı bir animasyon elde ettiğinde dosya boyutu web de kullanılamaz büyüklükte olabilir. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Adobe Premierde de yapılabilir. Hatta en iyi orada yapılır gibime geliyor. Photoshoptaki gibi "levels" efektini yada benzer brush efektlerini verebilirsin.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!