|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Iframe Sorunsalı
Sorum biraz karışık olacak. Dolayısıyla, ilk önce, sitenin dosya yapısından bahsetmeliyim sanırım. A sayfası, ana sayfa. B sayfayı, iframe'le çağırılan bir sayfa. (iframe name = B) C sayfası, iframe'le çağırılan bir başka sayfa. (iframe name = C) B iframe'indeki bir linke tıklandığı zaman, hem B iframe'inde belirlediğim bir adresin, hem de C iframe'inde belirlediğim bir adresin görüntülenmesini nasıl sağlayabilirim? Bunun kodu nasıl yazılır? NOT: B ve C iframe'leri A sayfasının içinde çağırılıyor. Yani, A; default.ASP olsun, içinde B iframe'i B.ASP'yi çağırıyor, C iframe'i C.ASP'yi çağırıyor ilk açılışta. Eğer sadece A ve B olsaydı, A sayfasındaki bir linke target="iframe_adi" yazarak, B iframe'ine hükmedebileceğimi biliyorum. Ama bir iframe'in içinden başka bir iframe'e nasıl hükmederim onu bilmiyorum. Aynı zamanda B'deki linke tıkladığımda, hem B'yi hem C'yi nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum.. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Teşekkürler şimdiden. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
bir tıkla iki frame (ayni anda 2 frame'i degistirmek).
arsiv bölümüne ve arama motorundan (i)frame ile eklenmis eski konulara da ulasabilirsin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!