|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: girne
|
Yeni Bir Müzik Sitesi
merhaba arkadaşlar. Kendim yaptığım için değil türkiyede bir ilk olduğu için sizlere duyurmak istiyorum. Adres: www.******.com İçerik: "Bana göre" mp3 ün tahtına aday olacak bir müzik formatının ilk ve tek Türk sitesi. Ogg nedir? Ogg kısaca yeni bir müzik formatıdır. 64 kbps de sıkıştırılmasına rağmen 128kbps lik mp3 kalitesinin hemen hemen aynısını sunan fakat dosya boyutu olarak neredeyse 128kbps lik bir mp3 dosyasının yarısı kadar olan yeni ve açık kodlu bir formattır. Şuanda sitede 146 tane ogg bulunmaktadır. yani 12 tane full albüm Aradaığınız parçayı istek bölümünden isteyerek siteye ekletebilirseniz. Tamamen kendi başıma yaptığım bir site olduğu için 1 hafta içinde istek parçaları yüklemeye çalışacağım. (site açılalı bugünden itibaren 8 gün oldu) İlgi göstereceğinizi umuyorum. Adres: www.*****.com
www.odev.net ==> Öğrenciler için özel olarak hazırlanmış, Dönem ödev, üniversite tezleri ve dahasının olduğu tek site... Mesaj soul tarafından 17.08.2003 (17:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Forumda site reklamını yapamazsın ancak site Analizini siteni analiz amaçlı gönderebilirsin.
Ek olarak gene forum Kurallarında Mp3 veya benzeri yasal olmayan dağıtımların yasak olduğunu da görebilirsin.
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!