|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
Yardim Pls
adının ne oldugunu bilmiyorum hazırladıgım siteye sayfanın ortasına scroll barlı bir menu mu diyim artık bölüm eklemek istiyorum ortada haberler olacak haberlerin oldugu sayfa başka bir kaynak sayfa olacak işte şu sagdaki scroll bar sayfanın icinde olsun istiyorum umarım anlatabilmişimdir saygılar
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
hatta örnek bir yer buldum bakın
http:\\lethe.sandwaves.org kısmında ortada haberler eklenen bölümdeki gibi mümkünse o scroll barın rengini falanda ayarlayabileyim hatta şeklini de değiştirebileyim kendi yaptıgım bir grafik olabilir mesela
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kullanmak istedigin seye iframe deniliyor.
<iframe name="" width="" height="" src="" border="0" frameborder=""> Kodu bu "" arasına degerlerı gırerek modıfıye edebılırsın. mesela src="news.HTML" yazarsan hazırladıgın news.HTML dosyası sayfanın ortasında cıkar.Width height lar ıle boyutunu ayarlayabılırsın. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Esquivo, konu basliklarinda daha fazla özen lütfen... konu basliklari ile forumda yaptigimiz duyurular var. (bkz. bölüm duyurulari). aradigin konuya gelince, daha önce forumda gecmis cok sayida yer almis konumuz var, arama motorundan bunlara ulasman mümkün.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!